Няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Чим няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Олеся Прит зізналася, на що готова задля перемоги у шоу.

Поделиться:

У вчорашньому випуску реаліті-шоу Модель XLУчасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту на подіум вийшла няня дочок співачки та учасниці Танців з зірками Камалії. Добродушна та романтична Олеся Прит із с. Рокитного Рівненської області отримала три «так» від суддів проекту. Останні були вражені її пишними грудьми розміру G, а також її модельними здібностями, подарованими природою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємнича учасниця Модель XL у масці показала своє обличчя

«Олеся від природи вміє дефілювати та позувати. Вона звідкись усе це знає. Має смак і вміє подати себе. Думаю, Олеся унікальна в цьому. До того ж має модельне обличчя – це великий плюс», – зауважила Катерина Осадча.

 

Ми прийшли в це життя, щоб здійснювати свої мрії. І, можливо, саме зараз ця мить настала для мене, – вважає Олеся Прит.

 

Олесю, чому вирішила взяти участь у реаліті-шоу?

Маю за мету реалізуватись у модельному бізнесі, хоча такого досвіду роботи в мене немає. Спершу я працювала вихователем у дитячому садку, а потім – приватною нянею. Почувши про кастинг на Модель XL, подумала: «Я маю пишні та розкішні форми. Чому б не скористатися таким шансом?» (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Елізабет розповіла, чому схудла на 60 кг

Які твої перші враження від проекту?

Передусім радію самому факту перебування у цьому проекті. Я побачила, що є гарні дівчата, з якими можна конкурувати. А головне – тут є за що поборотися.

Цей проект покаже дівчатам, що можна бути красивими, маючи ті форми, які їм подарувала природа. Вони також заслуговують уваги з боку протилежної статі. Однак справді потрібно любити себе.

Працювати в модельному бізнесі непросто. Ти готова до цього?

Заради перемоги я готова пройти складні випробування. Моделінг – складна робота. А втім, скрізь нелегко, не тільки у цій сфері. Як на мене, у кожній роботі потрібно викладатися на повну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»