Олега Винника затримала поліція

«Серцеїда» української естради несподівано затримали правоохоронні органи.

Поделиться:

Сьогодні о 22.20 телеглядачі отримають нову порцію гумору в розважальному шоу студії Квартал 95 Вечірній Київ.

Родзинкою проекту є дотепні скетчі за участю зірок. Так, героями сьогоднішнього випуску стануть одні з найпопулярніших артистів України Олег Винник і .

Шанувальники MONATIK вперше побачать його в абсолютно новій ролі - зіркою рекламної кампанії. Ведучий проекту Володимир Зеленський запросив співака взяти участь у зйомці реклами зубної пасти «від чарівної феї».

«Я подивився Ваш концерт VITAMIN D і зрозумів, що у Вас проблеми з імунітетом. Інакше ви б не співали про це», - пожартував над виконавцем ведучий.

У жартівливій зйомці співак не тільки виконає свій хіт Кружит, який став саундтреком для реклами засобу від похмілля, але і разом з акторами студії Квартал 95 зробив ремейк Пісні мушкетерів Михайла Боярського.

«Опять скрепит расшатанный протез,

И ветер холодит былую рану,

И в дырку языком опять полез,

Когда тебе дантист не по карману», - заспівали артисти.

«Серцеїда» української естради на сцені шоу Вечірній Київ несподівано затримають правоохоронні органи. У поліцейській дільниці співакові пред'явили звинувачення у вбивстві своєї 94-річної фанатки та надмірній популярності.

«Просто не може людина померти від старості, вигукуючи: «Олегу, я хочу від тебе дитину!», - аргументував Володимир Зеленський у ролі поліцейського.

Зеленський на сцені шоу Вечірній Київ у своєму монолозі розповість про «зворотний бік» популярності та зізнається, що зустрічає численних шанувальників у найнесподіваніших місцях:

«Іноді мені здається, що якщо на риболовлі я зловлю коропа і буду знімати його з гачка, то він запитає: «Друже, а коли буде новий сезон «Слуги народу»? А то ми всією карповою родиною дивимося».

Гумористичні сценки з популярними артистами, а також нові випуски анімаційного проекту «Шмепа - дочка нардепа» і міні-серіалу «Ігри непристойних» дивіться сьогодні о 22.20 на 1+1 у новому випуску шоу Вечірній Київ.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.