Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту «Ліги сміху» (фото)

Вже сьогодні, 17 лютого, о 20:20 на каналі «1+1» відбудеться прем'єра третього сезону.

Поделиться:

На зйомках проекту в Одесі актриса студії «Квартал-95» Олена Кравець, яка є одним з тренерів проекту, порадувала шанувальників стильним весняним образом.

Для гала-концерту, в якому взяли участь 25 команд, молода мама обрала ніжно-рожевий брючний костюм, прикрашений об'ємною квіткою на грудях. Доповнила образ Олена шовковою блузою в смужку і класичними чорними туфлями на високих підборах. Таке вбрання в черговий раз підкреслило прекрасну фігуру актриси після народження двійні.

Як виявилося, тренер «Ліги сміхуУчасниця «Голосу країни» взяла участь у третьому сезоні «Ліги сміху»» сама придумала цей образ разом зі стилістом Юлією Косаченко, надихнувшись публікаціями в додатку Pinterest.

Зазначимо, для Олени Кравець – це не перший дизайнерський досвід – минулого літа, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, вона презентувала свою колекцію одягу для майбутніх мам.

Нагадаємо, крім Олени в тренерські крісла третього сезону сіли ведучий «Голосу країни-7» Юрій Горбунов, переможець минулого сезону і ведучий шоу «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, шоумен і тренер «Голосу країни-7» Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Згідно з правилами гри, кожен з них має право стати наставником тільки двох колективів. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.