Олена Кравець вперше після вагітності вийшла на сцену (фото)

Акторка студії Квартал 95 вперше після народження двійні з’явилася на публіці.

Поделиться:

Зірка телеканалу 1+1 Олена Кравець, яка нещодавно народила двійню, Катерину та Івана, знову повернулася на сцену.

Вперше після пологів щаслива матір трьох дітей з'явилася перед публікою на зйомках півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху», де увійшла до складу журі та стала тренером двох команд. Олена Кравець розповіла, що в жодному разі не змушувала себе повертатися до роботи.

Повернутися було чудово. Я дуже рада, адже, коли все робиться із задоволенням, з’являються сили, час і можливості, щоб реалізувати бажане. У мене не було жодних докорів сумління. Діти мене розуміють, я з ними домовилася і залишила під наглядом.

Тренер «Ліга сміху» розповіла, що доглядати за малюками їй допомагають свекруха, чоловік та нянька, адже зірка поки не ввійшла в режим, який був би зручним для всіх.

Я вважаю, що насамперед зручно повинно бути мамі. Тому що happy wife – happy life. Завдяки моїм близьким та рідним все вдається.

Олена Кравець стверджує, що після народження двох малюків у неї зовсім немає депресії. Вона постійно дякує Богу та долі за такий подарунок.

Малюки подумки були присутні на репетиціях, адже через них я трохи забувала текст і часто відволікалася на дзвінки від рідних.

Наразі, щаслива матуся та успішна акторка Олена Кравець зовсім не має часу на скорочитання, яким захоплювалася, поки перебувала у декретній відпустці. Зізнається, що зараз на питання, що почитати, відповідає завжди однаково – спати.

Тренеру «Ліга сміху» успішно вдається поєднувати роботу та догляд за малюками. Олена змушена за короткий проміжок часу готуватися до виступів. Так, наприклад, до півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху» Кравець готувалася за три дні.

Я не розумію, як команді «Ліги сміху» вдається так швидко підготуватися, адже, наприклад, підготовку до виступів студії Квартал 95 ми починаємо набагато раніше. Я постійно хвилювалася, що ми щось не встигнемо, однак все вдалося.

Нагадаємо, нещодавно зірка телеканалу 1+1 поділилася з підписниками своїми враженнями від материнства.