Ольга Фреймут розплакалася під час інспекції у Полтаві

Інспектор Фреймут перевірила, як медики дбають про здоров'я малюків у полтавській дитячій лікарні.

Поделиться:

Голова поліції Полтави VS охоронець Фреймут: Хто провалив інспекціюОльга Фреймут, яка нещодавно влаштувала екзамен поліції, провела перевірку медицини в Полтаві. Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» приїхала в дитячу лікарню, щоб оцінити професіоналізм лікарів і умови перебування пацієнтів.

Протягом усієї інспекції лікарні Ольга Фреймут не могла стримувати сліз. Ведуча 1+1 була вражена тим, як малюки борються за життя. Найбільше інспектора вразило те, що в палаті для новонароджених вона побачила брудну постіль і дірявий матрац.

Мене сюди покликали мами. У мене зараз серце обливається кров’ю, – сказала інспектор Фреймут.

Проте враження від полтавської лікарні змінило дбайливе ставлення лікарів до своїх пацієнтів і сумлінне виконання медиками своїх обов’язків.

За рік до відділення приймають 2,5 тис. дітей, більше половини з них оперують у полтавській лікарні.

Я всю свою любов передаю вашим діткам. Буду молити Бога, щоб стрес покинув вашу сім’ю, – сказала ведуча матусям, чиї дітки перебувають на лікуванні.

Інспекція медицини у Полтаві виявилася дуже емоційною. Ведуча 1+1 показала на всю Україну унікальні кадри з місцевої реанімації та перевірила, як утилізують голки.

Я впевнена за полтавських пацієнтів. Ці лікарі – новатори. Вони працюють не для зарплати, а для того, щоб діти жили – переконує Ольга Фреймут.

Після візиту до  дитячої лікарні Полтави Ольга Фреймут вручила медичному персоналу нагороду «Гордість міста».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут проінспектувала пологовий будинок у Хусті. Глядачі 1+1 побачили, як медики викидають використані голки просто на смітник і як заклад поступово перетворюється на розсадник тарганів.