Якої дієти дотримується Ольга Фреймут

Зірка телеканалу 1+1 розповіла, як її змінило народження дитини.

Поделиться:

8 найкращих образів інспектора ФреймутВедуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» Ольга Фреймут прикрасила обкладинку журналу «Теленеделя».

У відвертому інтерв'ю телеведуча розповіла про те, як їй вдалося зберегти прекрасну форму після народження другої дитини – сина Валерія.

Двічі на тиждень займаюся стрейчингом. І безглютенова дієта. Правда, коли у мене зйомки, дотримуватися її складно, але я намагаюся, - каже Ольга.

Завдяки вправам та спеціальній дієті зірка телеканалу 1+1 завжди у формі. Виглядати стильно і витончено телеведучій вдається завдяки гарному почуттю стилю. Сукні, які підкреслюють вигини фігури, туфлі-лодочки, у яких інспектор перевіряє стан українських доріг, стильні білі блузи та дизайнерські пальто вже стали візитівками Фреймут.

Ольга Фреймут зізналася, що народження дітей змінило її ставлення до власної ваги:

На ваги не ставала давно, але ті речі, які носила до народження сина, мені по розміру. Хоча тепер уже на цьому не настільки зациклена, як раніше. Розумію, що дала дитині життя, а це важливіше, ніж контури тіла.

Уже в листопаді на телеканалі 1+1 стартує проект «Новий інспектор Фреймут. Міста», де Ольга Фреймут з ​​командою експертів проінспектує 8 міст України та оцінить їх за п'ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування, еліта. Телеведуча вкаже на недоліки і дасть пораду, як зробити міста більш комфортними для життя простих українців.