Олімпійська чемпіонка спробує підкорити сцену Голосу країни

Голос країни

Триразова чемпіонка світу з вільної боротьби мріє стати співачкою.

Поделиться:

Цієї неділі, 25 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать п’ятий випуск проекту , зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап та Тіна Кароль.

Недільного вечора на головну вокальну сцену країни вийде олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені. Спортсменка розповіла, як її підтримують рідні, а також чому вона вирішила розпочати співати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ учасника Голосу країни з піснею Rammstein зібрав понад 1 млн переглядів

«Я вже реалізувала себе, як спортсменка, і настав час дати волю моїй творчій особистості. Я готова працювати та докласти максимум зусиль, щоб дійти до прямих ефірів, адже звикла перемагати. Моя сім'я мене підтримує: синочки Артур і Адам за мене тримають кулачки. Вони у мене дуже активні: разом займаються карате, Адамчик навіть співає, грає на фортепіано та хоче освоїти барабани», - сказала триразова чемпіонка світу з вільної боротьби. 

Ще одними учасниками «сліпих прослуховувань» стануть 28-річна дівчина учасника «Голосу країни-6» Аняні Удогво Клеулія з Одеси,  17-річна вокалістка гурту «SAHA» Віолетта Литвиненко з Києва, а також 34-річний духовний наставник Наталі Могилевської та Каті Chilly Роман Смир з Києва. 

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я через півсвіту летіла, аби потрапити на Голос країни», — Оксана Чорна

Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Новости по теме