Олімпійські ігри 2016: Андре Тан представив форму збірної України (фото)

Андре Тан представив форму збірної України для Олімпіади 2016
Facebook НОК України

Провідні українські спортсмени стали моделями на показі від Андре Тана.

Поделиться:

Олімпійські ігри 2016: Ганна Різатдінова розповіла про свою "олімпійську дієту"На Олімпіські ігри 2016, які відбудуться з 5 по 21 серпня у Ріо-де-Жанейро, українські спортсмени прибудуть не лише добре підготованими, а й стильними.

Постійний експерт Сніданок. Вихідний та стиліст проекту Поверніть мені красу Андре Тан розробив форму для української збірної.

Моделями на показі стали провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади: чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Різатдінова, чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк, медалістки І Європейських ігор з художньої гімнастики Євгенія Гомон, Валерія Гудим, Анастасія Возняк, Олександра Гридасова, Олена Дмитраш, чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, призер чемпіонату світу з дзюдо Яків Хаммо, призер І Європейських ігор з дзюдо Кеджао Ньябалі, медалісти чемпіонату світу з легкоатлетичного багатоборства Анна і Олексій Касьянови, чемпіонка світу та Європи з плавання Дарина Зевіна, чемпіонка І Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Юлія Левченко, медалістка чемпіонату Європи серед юніорів зі стрибків у висоту Ірина Геращенко.

На показі в якості моделей також були фронтмен гурту ТНМК Олександр Фоззі Сидоренко, переможець конкурсу Голос Країни Ігор Грохоцький та хореограф Амадор Лопес.

Дивіться, як буде виглядати збірна України на Олімпійських іграх 2016.