Олімпійські ігри 2016: Українська збірна увійшла до топ-8 найкращих команд світу

Олімпійські ігри 2016: Українська збірна увійшла до топ-8 найкращих команд світу
Фотографія: НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team

Українська збірна зі спортивної гімнастики увійшла до рейтингу найкращих команд світу за результатами фіналу командного багатоборства.

Поделиться:

В Ріо-де-Жанейро відбувся фінал командного багатоборства зі спортивної гімнастики. Українську збірну представляли Ігор РадівіловОлімпійські ігри 2016: На честь українця хочуть назвати елемент спортивної гімнастики, Олег Верняєв, Владислав Грико, Андрій Сенічкін і Максим Семянків.

Українці в підсумку показали результат 202.078, що дозволило збірній увійти до ТОП-8 найсильніших команд планети.

На жаль, травма кисті, яку отримав гімнаст Максим Семянків не дала нашій збірній шанс поборотися за медалі на Олімпійських іграх 2016. Семянків не зміг виконати жодної вправи на снарядах.

Олімпійські ігри 2016: Найсексуальніші чоловіки української збірної (фото)10 серпня українські спортивні гімнасти виступлять в індивідуальних фіналах, де матимуть змогу продемонструвати, на що вони здатні.

Нагадаємо, Олег Верняєв кваліфікувався у фінал багатоборства з першого місця. Також Олег вийшов у чотири фінали - на коні, паралельних брусах, перекладині, в опорному стрибку.

Ігор Радівілов, на честь якого хочуть назвати новий спортивний елемент, боротиметься за нагороди у фіналі вправ на кільцях та в опорному стрибку.