Парад, історичні сенсації та повернення «Слуги народу»: Що покаже «1+1» на День Незалежності

Телеканал «1+1» підготував особливі святкові телепрограми.

Поделиться:

24 серпня глядачі телеканалу «1+1» розпочнуть день зі «Сніданком з 1+1», який стартує о 6:45. У межах телемарафону в прямому ефірі українці побачать трансляцію урочистого параду військ «Зродились ми великої години».

Довгоочікувана прем’єра історичного документального фільму-розслідування «Україна. Повернення своєї історії-2» відбудеться 24 серпня о 22:15. Стрічка покликана розвінчати міфи та повернути українцям справжню історію. У другій частині проекту автори фільму розслідували таємницю зникнення останків представників князівської династії Рюриковичей із більшості їхніх поховань. Також однією з головних сюжетних ліній стрічки стане відтворення справжнього обличчя великого київського князя Ярослава Мудрого. З цієї метою творці фільму розшукали та дослідили кістки Рюриковичів, які лишилися на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці фільму «Україна. Повернення своєї історії» покажуть унікальні артефакти княжої доби

Телевізійна прем’єра повнометражного фільму студії «Квартал 95» «Слуга народу-2», який з успіхом пройшов в кінотеатрах узимку 2016 року, відбудеться на «1+1» о 20:15. За сюжетом, Президент Василь Голобородько при владі вже майже півроку, але економічна ситуація в країні погіршується, ціни ростуть, національна валюта знецінюється. Кредит народної довіри до Президента стрімко падає. Для стабілізації ситуації в країні Голобородьку потрібно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 мільярдів євро, яку можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і прийняті антикорупційні закони. Однак Верховна Рада, якою таємно керують олігархи, блокує голосування по пакету цих законів. Щоб реалізувати свої плани, Президент вирушає в подорож Україною. На нього чекає велика кількість пригод, випробувань і навіть переслідування «тітушок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реформи від «Слуги народу»: Відповідь Зеленського українським політикам

4-серійна епічна драма «Століття Якова» за мотивами однойменного роману-лауреата літературної премії «Коронація слова» Володимира Лиса вийде в ефір о 13:10. В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну, проте незважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю… У його долі – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити. Виробництво фільму – «1+1 Продакшн».

Вечір Дня Незалежності закінчиться емоційним концертом «Океан Ельзи. Без меж» – телеверсією концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017», побачити яку можна буде о 00:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук, Вітвіцька та Бориско розповіли, які події незалежної України вразили їх найбільше

Окрім того, в межах святкової програми покажуть фільм «Моя країна. Прекрасна і незалежна» із мальовничими кадрами українських ландшафтів, який на онлайн-платформі проекту буде опублікований в інноваційному форматі 360⁰, патріотичний ролик на Гімн України та спеціальні випуски ТСН.