Переможниця проекту Модель XL: «Не збираюся зупинятися на роботі в межах України»

Марія Павлюк розповіла про залаштунки проекту та плани на майбутнє.

Поделиться:

Мама з Івано-Франківська Марія Павлюк кинула виклик собі та взяла участь у сміливому проекті Модель XL. У кожному випуску програми вона переступала через себе і приймала нові виклики. «Найскладнішою була для мене фотосесія у стилі ню, адже нічого подібного в мене раніше не було. Чоловіку я розповіла про це вже після фотосесії. Коли він побачив випуск, написав: «Ти красуня», - розповіла дівчина.

Фото: instagram.com/mariyapavlyk

У результаті всіх випробувань Марія , яке розвіяло стереотипні уявлення про жіночу красу. Тепер вона стане обличчям нової колекції дизайнера Андре Тана та прикрасить обкладинку глянцю Cosmopolitan.

Варто зазначити, що інші учасниці ще під час проекту почали отримувати численні запрошення на фотосесії від різних брендів та брати участь у рекламних кампаніях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL розповіла, як переконала чоловіка відпустити її на шоу

«На початку шоу мені бракувало впевненості. Я боролася з внутрішніми бар’єрами. Мала багато комплексів, переживань. Однак поставила перед собою ціль, тож старалася досягнути максимуму. Але не очікувала, що переможу», - зізналася Марія Павлюк.

Після проекту дівчина хоче розвиватися виключно в модельному бізнесі.

«Тепер я стану обличчям колекції Андре Тана. Навіть під час проекту надходили пропозиції по роботі. А ще не хочу зупинятися на роботі в межах Україні», - розповіла Марія.

При цьому дівчині вдається вдало поєднувати роботу та материнство.

«Із дочкою намагаюся проводити якомога більше часу. Мама завжди в’язала для мене шкарпетки. Я ще не вмію добре в’язати, але стараюся для донечки», - говорить переможниця Модель XL.