Переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко розповіла про емоції після фіналу

Підопічна Тіни Кароль зізналася, що вона досі не вірить у свою перемогу.

Поделиться:

Шлях до перемоги: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна ІващенкоСьогодні до ранкового ефіру «Сніданок з 1+1» завітала переможниця третього сезону вокального шоу «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко. Талановита співачка не лише поділилася емоціями після закінчення шоу, а й принесла гостинці від бабусі для ведучих Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір – пиріжки з яблуками та капустою.

Я вірила в свою перемогу, але досі не розумію, що відбувається. Всі мене вітають, а бабуся з дідусем навіть обіцяли накрити святковий стіл. Сьогодні я встигла поспати лише 40 хвилин, – сказала Еліна.

У прямому ефірі фіналу підопічну Тіни Кароль Еліну Іващенко підтримала Софія Ротару в своєму відео зверненні. Естрадна співачка заявила, що в Україні дуже талановиті діти та всі вони виступають на вищому рівні.

Але від співу Еліни Іващенко я не можу стримати сліз. Люба Еліно, я вболіваю за тебе», – сказала Софія Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розкрила Еліні Іващенко секрети успішного виступу

Еліна Іващенко досі знаходиться під враженням від теплих слів Софії Ротару. За словами дівчини, їй було дуже приємно, коли вона побачила це відео.

Ця перемога для мене дуже важлива. Зараз я націлена на навчання, але спів ні в якому разі покидати не буду, – заявила переможниця «Голос. Діти 3».

Марина Порошенко, Еліна Іващенко, Тіна Кароль, бабуся та дідусь переможниці «Голос. Діти 3».

Нагадаємо, що вчора, 4 грудня, у прямому ефірі телеканалу 1+1 відбувся грандіозній фінал дитячого вокального шоуГолос. Діти 3 сезон – Фінал – 10 випуск онлайн – 04.12.2016 (відео) «Голос. Діти 3». За перемогу боролися Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

До суперфіналу дійшли Іванна Решко з піснею «Halo» відомої на весь світ виконавиці Beyonce, іменинник Влад Фенічко з піснею «Старі фотографії» гурту «Скрябін» та Еліна Іващенко з піснею «Під облачком».

Переможницею стала 14-річна Еліна Іващенко із команди Тіни Кароль, яка отримала звання кращого дитячого голосу України, пісню та кліп від телеканалу 1+1, тримісячну ротацію пісні від «Нашого радіо», а також тижневу подорож до Діснейленду від компанії «Нова будова», яку Еліні вручила Ольга Фреймут під час прямого ефіру. Переможця визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

Зазначимо, фінал «Голос. Діти 3» пройшов з високими показниками телеперегляду – рейтинг за аудиторією 18-54 (Україна) склав 6.5%, частка - 18.6%, за аудиторією 18-54 (50К +) - 5.3% і 16.8%, відповідно. Програма впевнено лідирувала в слоті показу.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала прокоментувала виступ Еліни Іващенко з піснею «1944».