Пластичний хірург проекту «Поверніть мені красу» розповів, як інтелект впливає на зовнішність

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У ранкове шоу Сніданок з 1+1 завітав пластичний хірург Ростислав Валіхновський, який розповів, яких жінок вважає красивими.

Поделиться:

7 вересня на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра проекту Поверніть мені красу, де експертам довелося зіштовхнутися зі складними життєвими проблемами та серйозними діагнозамиУчасниця «Поверніть мені красу» тепер працює у пластичного хірурга. Головною метою проекту є не лише повернення природної краси, а й часом порятунок життя.

У програмі Сніданок з 1+1 експерт проекту Поверніть мені красу Ростаслав Валіхновський розповів про своє розуміння жіночої краси.

Лікар Валіхновський стверджує, що традиційні пропорції 90-60-90 є суб’єктивними та відносними.

Якщо людина має чарівну харизму, то ніякими стандартними поняттями керуватися не варто. На думку хірурга, вродлива жінка поєднує в собі зовнішню та внутрішню красу.

Здавалося б, відповідь банальна, однак Валіхновський розповів, що все насправді пояснюється з наукової точки зору. Виявляється, нейрональні ланцюги, які утворюються в головному мозку, коли людина над собою працює, засвоює нові знання, безпосередньо впливають на зовнішність. Таким чином, інтелект та визначена система цінностей відображається на рисах обличчя, тону шкіри. Це те, що називається внутрішнім сяйвом.

Не обов’язково змушувати себе ходити в тренажерний зал. Внутрішній мир та спокій дають колосальний вплив на нервову систему, яка відображається зовні.

Мода не зовсім здорова справа. Вона змушує все суспільство витрачати кошти на нове вбрання, предмети розкоші. Вона невловима.

Саме тому, хірург радить не гнатися за модою. Він наголошує, що головне – це відповідний стан здоров’я, який дає підставу приймати правильні рішення щодо способу життя, харчування, фізичної культури. Кожній жінці варто виробити розуміння здоров’я та формулу балансу.

Новости по теме