Поради психолога: Як розпізнати успішного чоловіка

Олена Любченко визначила п'ять основних якостей, якими повинен володіти перспективний чоловік.

Поделиться:

Учасниця першого випуску «Одруження наосліп» зібрала понад мільйон переглядів на YouTubeCьогодні, 8 лютого, відбуласяся довгоочікувана прем'єра третього сезону реаліті «Одруження наосліп», героями якого стали 25-річна бікіні-модель Євгенія, яка мріє зустріти чоловіка, здатного оцінити її красу і забезпечити всі її потреби, та 37-річний хореограф, танцюрист і учасник гурту «Ва-банк» Тарас.

Психолог реаліті-шоу Олена Любченко розповіла, якими якостями повинен володіти успішний чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, чи серйозні наміри чоловіка щодо вас

На початку стосунків не завжди можна зрозуміти, кого вам подарувала доля – майбутнього мільйонера чи бідолашного невдаху. Відомо багато прикладів, коли чоловіки зі скромними фінансовими можливостями, проте з потрібними якостями, ставали успішними і піднімалися на вершину соціальної драбини.

Отже, п'ять основних якостей перспективного чоловіка:

1. Він – оптиміст. Знайти вихід зі скрутної ситуації, підбадьорити оточуючих та себе, бачити не проблеми, а можливості – ознаки того, що ваш чоловік оптиміст і ви з ним не пропадете!

2. Йому властиві гнучкість та креативність. У світі виживають ті, хто вміють швидко адаптуватися до мінливих обставин. Змінити спеціальність, закрити бізнес, почати абсолютно нову справу після кризи – це можуть лише психологічно гнучкі та відкриті люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет успішних стосунків між чоловіком і жінкою у сучасному світі

3. Відповідальність – ще одна важлива риса чоловіків з перспективою. Креативність – це добре, але важливо не відриватися від реальності і розуміти свою відповідальність за сім'ю, свою справу, своє слово.

4. Він енергійний та легкий на підйом. Без тривалих роздумів ваш чоловік може приступити до активних дій, а не роками будувати плани і мріяти, обговорюючи успіхи інших за пивом.

5. Він уміє ладнати з людьми. Вчені це називають «емоційною компетентністю», а дослідження стверджують, що успіх у кар'єрі та житті на 80% залежить від цього вміння. У чоловіків з високим рівнем емоційного інтелекту зазвичай все складається добре – і в житті, і в кар'єрі.

Тепер змініть п'ять перерахованих плюсів на мінуси – і ви отримаєте п'ять тривожних попереджень.

Дослідження показують, що песимізм, впертість, негнучкість, відсутність відповідальності, інертність та апатія, невміння лагодити з людьми і постійне невдоволення іншими – можуть навіть забезпечену людину з хорошим стартом перетворити у класичного невдаху.

Нагадаємо, що нещодавно психолог проекту «Одруження наосліп» розповів, як побудувати міцні стосунки.