Потап: «Я ставлюся до своїх підопічних, як до рідних дітей»

Потап: «Я ставлюся до своїх підопічних, як до рідних дітей»
1plus1.ua

Зірковий тренер «Голос. Діти-3» розчулив своїм зізнанням.

Поделиться:

У новому випуску «Голос. Діти-3», який глядачі телеканалу «1+1» побачать у неділю о 21:00, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK продовжать відбирати талановитих вокалістів до своїх команд.

Тіна Кароль: «Я хочу в команду до MONATIK»У кожного з тренерів залишилося всього кілька заповітних місць, а за лаштунками свого виходу на сцену ще чекають десятки юних співаків і співачок. Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про те, якими формуються їх команди.

«Монатіки» - це великий і вільний колектив. Я впевнений, що всі діти, які стають його частиною, обов'язково потоваришують. Їм буде дуже весело один з одним, тому що кожен з них – особистість. Моя команда буде дуже відрізнятися ритмікою, тембром. Це оригінальні, «теплі» голоси, які хочеться слухати знову і знову, з якими можна експериментувати, – розповів MONATIK

Тіна Кароль розповідає, що збирає команду «справжніх бійців»:

Я тисну кнопку, тому що не можу втриматися. Всі дітки шалено талановиті. Вони - моє натхнення, - розповідає співачка. - У мене збирається дуже різноманітна команда. Для себе від дітей хочу взяти посмішку, радість і наївність.

Потап зізнався, що у нього немає ніякої стратегії, і він натискає червону кнопку, коли голос дитини торкається його душі:

Необов'язково мати приголомшливий вокал. Іноді трапляються помилки, але внутрішня сила, жага і прагнення долають все, і ці чесні емоції розвертають моє крісло, - каже тренер. - Дитина в поході за мрією - це найзворушливіше, що я бачив у житті. Я ставлюся до своїх підопічних, як до рідних дітей.

Дивіться новий випуск «Голос.Діти 3» у неділю, 30 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти 3» стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».