Потап на «Голос. Діти 3»: «Я став творчим татом своїм підопічним»

Зірковий тренер розповів про свої «батьківські» почуття до фіналісток «Голос. Діти 3».

Поделиться:

Потап, тренер дитячого вокального проекту «Голос.Діти 3», який дивиться сім'я президента УкраїниПерша леді Марина Порошенко зізналась, чому чекає фінал «Голос.Діти-3» (відеозвернення), розповів про роботу зі своїми фіналістами Танею Олексієнко та Іванною Решко. Тренер зізнався, що дуже здружився зі своїми підопічними і вважає себе їх творчим батьком.

Так, 10-річна Таня Олексієнко з Вінниці - найменша серед фіналістів. Юна співачка запам'яталася виконанням серйозної пісні Віктора Цоя «Кукушка» на «сліпих прослуховуваннях».

Незважаючи на свій юний вік, Танюша виконує глибокі серйозні пісні і знає, що таке приховувати смуток і переживання за посмішкою. Я відчуваю, що дівчинці не вистачає батьківської любові, тому ми дуже здружилися, і я став для неї творчим татом, - розповідає Потап.

Тато Тані вже багато років працює за кордоном, і маленька співачка всі свої перемоги і досягнення присвячує йому. У фіналі «Голос.Діти 3» у Тані відбудеться хвилююча зустріч - тато приїхав в Україну, щоб підтримати доньку в фіналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Олексієнко розповіла про страх виступу на сцені «Голос. Діти 3».

Танечка дуже відкрита і щира дитина, вона не веде ніякої подвійної гри, не хитрує і довіряє своєму тренеру на всі сто відсотків. Коли діти виступали зі мною на концерті в Києві, Таня подарувала мені чашечку з нашою спільною фотографією. Тепер ця чашка стоїть у мене вдома, я щоранку прокидаюся і дивлюся на неї, - додав тренер.

Друга фіналістка команди Потапа, 13-річна Іванна Решко з маленького села Ключарки на Закарпатті, вже втретє наполегливо намагається потрапити на проект «Голос. Діти». Дівчинка мріє познайомитися зі своїм кумиром - відомим композитором Русланом Квінтою, музичним продюсером проекту.

Цікаво, що Іванна і Таня - найкращі подруги. Дівчатка здружилися ще до проекту «Голос.Діти 3». Маленькі співачки домовилися, що залишаться кращими подругами навіть незважаючи на те, що стали конкурентками в фіналі «Голосу.Діти». Адже головна їхня мрія вже здійснилася - вони удвох потрапили у фінал свого улюбленого вокального шоу.

Іванні під силу абсолютно будь-яка музична композиція, з якою не кожен дорослий може впоратися. Вона співає в будь-яких тональностях, в будь-якому забарвленні і володіє неймовірно чуттєвої технікою. Вона, ніби художник, малює картину, тому в фіналі я дам їй складні, багатогранні композиції - вокальні полотна. Іванна - це народний супер талант, - каже тренер Потап.

Фінал третього сезону «Голосу.Діти» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

На даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.

Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Нещодавно Тіна Кароль і MONATIK розповіли про підготовку до фіналу «Голос. Діти 3»