Потап, Тіна Кароль і MONATIK розповіли про своє перше кохання

Зіркові тренери шоу розповіли про свою першу дитячу закоханість.

Поделиться:

Хлопчик приїхав на «Голос. Діти 3» з Ізраїлю, щоб позмагатися з найсильнішими суперникамиУ новому випуску «Голос. Діти 3», який глядачі телеканалу 1+1 побачать цієї неділі о 21:00, зіркові тренери шоу Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про свою першу дитячу закоханість.

За словами MONATIKа, своє перше кохання він пам'ятає лише зі слів бабусі. У дитинстві артист симпатизував шестирічній Вікторії.

Під час «сліпих прослуховувань» Потап розповів, що вперше закохався в дівчинку з дитячого садка. Тоді майбутньому артисту було лише чотири роки.

Наші ліжка стояли поруч, і під час тихої години ми цілувалися! – зізнався Потап.

Своєю чергою Тіна Кароль зізналася, що в дитинстві вона була «домашньою» і скромною.

У шість років я гралася з ляльками. Вперше закохалася лише в чотирнадцять. Він був вожатим у дитячому таборі, проте не звертав на мене уваги, – сказала зірковий тренер.

Ольга Фреймут показала ексклюзивне фото зі свого весілляОдним із головних сюрпризів майбутнього випуску «Голос. Діти 3» стане поява на сцені проекту ведучої «Новий Інспектор Фреймут. Міста». Ольга Фреймут здійснить заповітну мрію 10-річної Валерії Жиркевич із Дніпра.

Валерія Жиркевич розповіла зірковим тренерам, що її кумир – ведуча Ольга Фреймут. Дівчинці імпонує її самодостатність і прагнення в усьому домогтися ідеалу. Юна артистка мріє бути схожою на свою улюблену ведучу. Саме після цих слів до вокалістки на сцену разом з батьками вийшла сама Ольга Фреймут.

Крім того, в новому випуску «Голос. Діти 3» глядачі побачать, як виступила Варвара Кошова, дочка актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового, і чи повернулись до неї тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

Підтримати 8-річну Варвару на знімальний майданчик прийшла сім'я і друзі Кошових

Нагадаємо, що вперше в історії «Голос.Діти» на сцені заспівало тріо.