Повернення Кравець і «космічний» гумор: що відбувалося за лаштунками зйомок «Ліги сміху»

На зйомках півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху» глядачів очікували приємні несподіванки, зіркові гості та порція відбірного гумору від команд.

Поделиться:

30 вересня в центрі культури і мистецтв НТУУ КПІ відбулися зйомки півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху». Глядачів «частували» відбірними жартами восьми команд та професійною грою улюблених тренерів.

Олена Кравець вперше після вагітності вийшла на сцену (фото)До складу тренерської панелі нового сезону увійшли тренер «Голос.Діти 3» Потап, Оля Полякова, виконавець ролі директора ковбасного заводу в комедійному серіалі «Кандидат» Антон Лірник, Юрій Горбунов, Ігор Ласточкін.

Особливим сюрпризом для глядачів Другого чемпіонату України з гумору стала поява на сцені зірки Олени Кравець, яка вперше з’явилася на публіці після народження двійні.

Читайте також, хто пройшов до команди Потапа у «Голос.Діти 3». 

Серед зіркових гостей, які завітали на зйомки були актори студії Квартал 95 Євген Кошовий з донькою та дружиною, ведучий «ЧистоNews» Валерій Жидков та його родина, Настя Каменських та інші. А батли між командами Володимиру Зеленському допомагав проводити ведучий «Що? Де? Коли?» Олександр Андросов.

Глядач мав змогу насолодитися абсурдним, авангардним, космічним і класичним гумором, адже всі команди були дуже різні. 

Продюсер і редактор гумористичної передачі Андрій Чивурін стверджує, що жодна з команд не схожа на іншу, а таке різноманіття вдалося досягти завдяки «гримучій суміші», яку практикують вже декілька років.

Перед кожною грою у мене складається внутрішній «екзит-пол». Я приблизно розумію, як виступатимуть колективи. Однак, як показує практика, навіть прогнози професіонала можуть розходитися з результатом.

Андрій Чивурін розповів, що в новому сезоні команди-учасники змагатимуться за жорсткою, однак доволі цікавою схемою. Тепер випуски гумористичної передачі «Ліга сміху» будуть коротшими, однак їх буде більше.

Півфінал складається з двох етапів: вісім команд будуть змагатися четвірками. Наприкінці комедійних перегонів залишиться лише дві команди, які будуть боротися за кубок чемпіонів з гумору.

Дивіться гумористичну передачу «Ліга сміху» щосуботи о 21:15 на телеканалі 1+1.