Повернення легенди: У мережі з’явилося ексклюзивне відео запального танцю Зеленського

Також шоумен розповів, яким буде фінал другого сезону серіалу «Слуга народу».

Поделиться:

У «Сніданку з 1+1» показали ексклюзивне відео, у якому Володимир Зеленський виконує жвавий та кумедний танець на сцені проекту «Вечірній квартал».

«Переможець першого сезону «Танці з зірками» Володимир Зеленський на перезавантажений паркет шоу поки що не повернувся, але і далі танцює на сцені проекту «Вечірній квартал», - прокоментувала відео ведуча «Сніданку» Неля Шовкопляс.

Повну версію номеру у виконанні акторів студії «Квартал 95» телеглядачі зможуть побачити вже цієї суботи, 30 вересня, коли на «1+1» стартує новий сезон «Вечірнього кварталу».

Нагадаємо, вперше телеканал покаже поспіль шість нових випусків шоу, в якому актори студії «Квартал 95» по-доброму і від душі сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками. Суботніми вечорами глядачі зможуть насолоджуватись дотепними та іронічними жартами над буденним життям українців у виконанні улюблених акторів студії «Квартал 95».

Також нещодавно Володимир Зеленський розповів своїм підписникам у соціальній мережі, яким буде фінал серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту», прем’єра якого відбудеться на «1+1» вже 23 жовтня. Відомий актор виклав на своїй сторінці фото зі зйомок фільму та підписав: «Восстал он против мнений света. Один, как прежде и…живой))) У нас в кино – хиппи энд».