Поверніть мені красу: Неймовірне перевтілення Оксани Шевчун (до і після)

Експертам проекту Поверніть мені красу вдалося не лише кардинально змінити зовнішність, а й повністю перевернути внутрішній світ Оксани.

Поделиться:

Вчора о 22:00 на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра другого сезону проекту Поверніть мені красуЕксперти «Поверніть мені красу»: «Ми пишаємося тим, що досягли результатів світового рівня», котрий змінив долі 13 героїнь.

Команда порятунку, а саме пластичні хірурги Ростислав Валіхновський та Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко та стиліст Андре Тан, взялися змінити долі 13 героїнь, яким не наважувася допомогти ніхто окрім експертів проекту. Учасниці проекту не лише позбулися фізичних вад, а й отримали шанс на нове життя та омріяне майбутнє.

У прем'єрному епізоді глядачі познайомилися з історією Оксани Шевчун, яка від народження мала велику темну пухлину на обличчі, що в медицині називається капілярна гемангіома. До приходу на проект Оксана навіть не припускала, що її дефект крім психологічного дискомфорту може нести ще й серйозний ризик для здоров'я.

Пацієнти з такими тяжкими медичними випадками як у Оксани, як правило, відчувають себе вигнанцями суспільства і бояться виходити з дому. Наше покликання – зробити їх повноцінними членами соціуму, позбавити від комплексів. Ми працюємо над тим, щоб у наших героїнь не було ні функціональних, ні естетичних дефектів, – зазначив в прямому ефірі Сніданку з 1+1 хірург Ростислав Валіхновський.

Жінка зазнавала жорстоких знущань зі сторони односельчан та навіть свого чоловіка. Оксана не наважувалася з'являтися на людях вдень, а тим більше виїжджати за межі села. Життя стало настільки нестерпним, що героїня навіть задумувалася про самогубство.

Однак експертам проекту Поверніть мені красу вдалося не лише кардинально змінити зовнішність, а й повністю перевернути внутрішній світ Оксани. Це й не дивно, Оксана перетворилася на шикарну впевнену в собі та у своєму майбутньому жінку.

Про те, як відбуваються перевтілення героїнь проекту Поверніть мені красу та за який подарунок героїня називає Ростислава Валіхновського янголом у білому халаті, читайте незабаром.

Дивіться новий сезон «Поверніть мені красу» – 1 серія онлайн.