Прямі ефіри «Голосу країни-7»: рояль, наповнений водою, п'ятдесят екранів і купальські пісні

Голос країни

У першому прямому ефірі сьомого сезону «Голосу країни»творці проекту будуть дивувати глядачів інноваційними технологіями і складними постановками.

Поделиться:

Творча група «1+1 Продакшн», яка працює над виробництвом проекту, розповіла про підготовку до прямих ефірів. У цьому сезоні глядачі побачать абсолютно нову високотехнологічну сцену, оснащену більш ніж п'ятдесятьма екранами, що створюють 3D об’єм. У своїх номерах учасники розкриються з несподіваних сторін, наприклад, в номері одного з вокалістів глядачі побачать рояль, наповнений водою, інший - здивує неймовірними трюками на сцені.

Учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль виконають сольні пісні, після чого кожен глядач зможе проголосувати за свого фаворита шляхом телефонних дзвінків та смс. Таким чином, один улюбленець глядачів з кожної команди пройде до півфіналу. Другого щасливчика зі своєї команди обере сам тренер. Тільки двоє вокалістів з кожної команди отримають можливість боротися за перемогу в наступному прямому ефірі.

«У прямих ефірах ми продовжуємо експериментувати з музикою і незвичайними інструментами, дарувати глядачам магію і диво. Так, в музичних номерах ви почуєте купальські пісні, звук індійського інструменту ситар, вокал унікального етно-хору і гру перкусіоніста на старовинних шаманських інструментах», - розповідає музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

Нагадаємо, цієї неділі на сцені «Голосу країни-7» виступлять Анна Кукса, Яна Бліндер, Наіле Ібраімова і Ольга Богатиренко з команди Джамали, Олександр Клименко, Katya Chilly, Анастасія Малашкевич і Галина Шкода з команди Тіни Кароль, Віра Кекелія, Роман Дуда, Марта Адамчук та Єгор Шаранков з команди Сергія Бабкіна, а також Роман Руссу, Інгрет Костенко, Ніні Цнобіладзе і Влад Бєлік з команди Потапа.

Над проектом працює «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лезіної. Креативний продюсер - Володимир Завадюк, музичний продюсер - Руслан Квінта, режисери-постановники - Наталя Ровненська та Наталя Лисенкова.

Дивіться перший прямий ефір сьомого сезону «Голосу країни» цієї неділі, 9 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме