Прем'єра фільму «Слуга народу-2» відбудеться до Дня Незалежності України

«Слуга народу-2» прем'єра відбудеться до Дня Незалежності України

Невдовзі телеканал «1+1» покаже довгоочікувану прем'єру повнометражного фільму студії «Квартал 95» «Слуга народу-2».

Поделиться:

Цікаво, що до сих пір фільм не можна було подивитися в Інтернеті, оскільки правовласникам вдалося уникнути піратського витоку фільму в мережу.

Нагадаємо, за інформацією Національного союзу кінематографістів України, фільм «Слуга народу» зібрав близько 11,5 млн грн тільки за перші 10 днів прокату в кінотеатрах. За цей час його подивилося більше 158,5 тисяч українців. Картина стала одним із лідерів за кількістю касових зборів серед фільмів локального виробництва і отримала позитивні відгуки глядачів і кінооглядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів про головну інтригу другого сезону серіалу «Слуга народу»

Після прем'єри на телеканалі «1+1» фільм «Слуга народу-2» можна буде побачити на офіційному YouTube-каналі студії «Квартал 95».

Фільм «Слуга народу-2» - це продовження історії народного Президента, розказаної в популярному однойменному серіалі. За сюжетом, Президент Василь Голобородько при владі вже майже півроку. Економічна ситуація в країні погіршується, ціни ростуть, національна валюта знецінюється. Кредит народної довіри до Президента стрімко падає. Для стабілізації ситуації в країні, Голобородьку необхідно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 мільярдів євро, яку можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і прийняті антикорупційні закони. Однак Верховна Рада, якою таємно керують олігархи, блокує голосування по пакету цих законів. Щоб реалізувати свої плани Президент вирушає в поїздки по Україні. Він побуває в Харкові, Одесі, Запоріжжі та у Львові. На нього чекає велика кількість пригод, випробувань і навіть переслідування «тітушек».

Нагадаємо, восени на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра другого сезону серіалу, який отримав назву «Слуга народу. Від любові до імпічменту». Зараз серіал на етапі зйомок. У нових 24 серіях продовжиться боротьба чесної команди Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став Президентом, і олігархів. У президентській команді з'явиться новий радник, а телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Петровича - його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Крім того, в нових серіях на телеглядачів чекають кілька ліній кохання. Крім подій, викладених в повнометражному фільмі «Слуга народу-2», в серіалі покажуть попередні пригоди Президента і колишнього Прем'єр-міністра, а також - продовження цієї історії. Також в серіалі буде відображена актуальна тема безвізу.