Принц Гаррі підтвердив чутки про роман із американською актрисою

Зіркову дівчину внука королеви Єлизавети II охоронятимуть британські спецслужби.

Поделиться:

32-річний британський принц Гаррі давновідомий своєю неординарною поведінкою. Він не раз з’являвся на перших шпальтах видань після гучних вечірок та нічних гулянь.

Принцу Гаррі приписували романи з багатьма дівчатами, зокрема з відомою акторкою Еммою Вотсон та співачкою Моллі Кінг. Проте нещодавно внук королеви Єлизавети II офіційно заявив про свої нові стосунки.

Обраницею принца стала 35-річна американська акторка Меган Маркл, відома за фільмами «Пам'ятай мене», «Нестерпні боси», а також серіалом «Форс-Мажори». 

Довгий час пара тримала стосунки в таємниці, проте нещодавно на офіційній сторінці Королівського палацу в Twitter з'явилося офіційне підтвердження стосунків принца Гаррі і Меган Маркл. 

У повідомлені йдеться також про те, що королівська родина обурена втручанням папараці в особисте життя принца та хвилюється за безпеку американської актриси. 

 Гаррі завжди було важко змиритися з пильною увагою громадськості до його особистого життя. Раніше він намагався не реагувати на чутки про себе, але ЗМІ перейшли межу, - зазначається в листі.

Журналісти довго не давали спокою Принцу Гаррі та Меган. Про акторку неодноразово писали плітки в газетах, намагалися незаконно потрапити до її будинку, а нещодавно навіть хотіли підкупити її колишнього хлопця. Тепер, після офіційної заяви королівської родини, Меган Маркл охоронятимуть британські спецслужби.

Нагадаємо, нещадавно Кейт Міддлтон назвали найстильнішою жінкою Великобританії.