Про що говорять тренери: зайчик-MONATIK, чумачечий шоумен Потап і перше знайомство з Тіною Кароль

Під час першого ефіру улюблені тренери Потап, MONATIK і Тіна Кароль жартували між собою та згадували смішні випадки з минулих сезонів.

Поделиться:

MONATIK підірвав сцену «Голос. Діти 3» своїм запальним танцем (відео)Зіркові тренери дитячого вокального талант-шоу «Голос. Діти 3» не лише талановиті у всіх проявах, добрі феї, що виконують бажання, а й справжні коміки.

Під час першого випуску дитячого талант-шоу, який став лідером слоту, зіркові тренери не стримували своїх емоцій і жартували один над одним. Крім того, настаники з особливим задоволенням «перемивали кісточки» тренерам минулих сезонів.

Учасник «Голос. Діти 3» Андрій Бойко: Я ледве не втратив свідомість на сценіМаленькі вокалісти доклали усіх зусиль, щоб зачарувати тренерів не лише своїм виступом, енергетикою чи харизмою, а перш за все, вокалом. 

Так Анна Мкртчан, яка прийшла на проект, щоб нею пишалися, повернула крісло Тіни Кароль силою свого голосу.

Читайте, хто потрапив до команди Тіни Кароль після першого ефіру.

А незряча дівчинка, хоч і не пройшла далі, до сліз розчулила зіркових тренерів: зі сцени її на руках виніс Потап.

Третій сезон «Голос. Діти 3» обіцяє бути гарячим та яскравим, адже юне покоління вільних готує для глядачів ще безліч незабутніх виступів та сюпризів. Дивіться «Голос. Діти 3» щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.