Проекти «Голос країни» та «Голос. Діти» заінтригували зміною тренерського складу

Голос країни

Оновлені талант-шоу «Голос країни» та «Голос. Діти» здивують глядачів багатьма сюрпризами.

Поделиться:

Декілька вихідних поспіль у Києві тривають відкриті кастинги наступних сезонів проектів «Голос країни» та «Голос. Діти» телеканалу «1+1». У павільйоні № 12 ВДНГ, у якому зазвичай відбуваються зйомки наймасштабніший музичних проектів, збирається талановита малеча та дорослі, щоб втілити свою мрію – потрапити на сцену «Голосу».

За декілька тижнів кастингу творча група проекту передивилась виступи півтори тисячі дорослих вокалістів та двох тисяч дітей із різних куточків України. Музичний продюсер проектів «Голос країни» та «Голос. Діти» Руслан Квінта та креативний продюсер Володимир Завадюк зазначили, що цього року рівень підготовки дітей та дорослих значно перевищує минулі сезони.

«Сьогодні для вокалістів надзвичайно важлива манера виконання - це та характерна вокальна фарба, яка є основною та індивідуальною для кожного артиста. Приємно, що ми спостерігаємо наявність власних вокальних манер як у дітей, так і у дорослих, які приходять на кастинги нашого проекту цього року. Рівень вокалістів з кожним роком все вищий, тому новий сезон обіцяє бути цікавим», - розповідає музичний продюсер проектів «Голос країни» та «Голос. Діти» Руслан Квінта.

Після надуспішних минулих сезонів на глядачів чекає оновлений «Голос країни» та «Голос. Діти», унікальні тембри та голоси учасників, безліч сюрпризів, нові правила та, можливо, зміни у тренерському складі проекту, - заінтригував креативний продюсер проектів Володимир Завадюк.

 

Нагадаємо, найближчі відкриті кастинги вокальних проектів телеканалу «1+1» «Голос країни» та «Голос. Діти» відбудуться у Києві 3-4 та 10-11 червня. Взяти участь можуть діти віком від 7 до 14 років та дорослі старші 18 років. Заповнити анкету можна на сайті.

 

Новости по теме