Простий рецепт випічки з сиром і варенням

Валентина Хамайко поділилася бабусиним рецептом сирних трикутничків.

Поделиться:

Рецепти Руслана Сенічкіна: пиріг з овочами та рибоюВедуча щотижневої програми «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко поділилася сімейним рецептом приготування сирних трикутників з варенням. Хрумкі, ситні та соковиті – вони не залишать байдужим нікого з ваших гостей!

СИРНІ ТРИКУТНИКИ – ІНГРЕДІЄНТИ

Домашній сир 250г

Олія 9ст.л.

Яйце 2шт.

Цукор 100г

Ванільний цукор 10г

Сіль дрібка

Сода 8г

Борошно 300г

Мигдалеве борошно 100г

Варення за смаком

Сир повинен бути не кислим, абсолютно сухим та без сироватки.

ЯК ПРИГОТУВАТИ СИРНІ ТРИКУТНИКИ З ВАРЕННЯМ

  1. До сиру додайте олію та яйця, ванільний цукор та звичайний цукор, сіль та соду. Замішайте тісто. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ, Як обрати олію без канцерогенів.
  2. Поступово до утвореної суміші додавайте борошно, помішуючи.
  3. Коли увесь цукор розчиниться – тісто готове. Лишіть його відпочивати на 20-30 хв. або сформуйте кульки (по 30г кожна). Поки ви закінчите робити останні кулькі, з першими вже можна буде працювати.
  4. Кожну кульку розкатайте та покладіть чайну ложку мигдалевого борошна всередину.
  5. На борошно покладіть фрукти з варення (вишні, абрикоси, смородину, чорницю тощо).
  6. Сформуйте трикутнички, щільно скріпивши краї тіста, щоб при випічці нічого не розклеїлося.
  7. Викладіть трикутнички на пергамент. Змастіть їх яйцем та цукровою пудрою та поставте випікатися на 20хв. у розігріту до 180 градусів пічку.

Якщо ви не маєте магдалевого борошна, перетріть мигдаль або волоський горіх. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко почистити волоські горіхи і мигдаль.

Сирні трикутнички з варенням чудово смакуватимуть із корисним чаєм або склянкою прохолодного молока. Запрошуйте рідних до столу та смакуйте життя разом з 1+1!

Нагадаємо, 5 правил як правильно вживати молоко.