5 виступів на «Розсміши коміка. Діти», які підірвали соцмережі (відео)

Учасники минулого сезону вражали гумористів непересічними жартами, безпосередністю і своєю артистичністю.

Поделиться:

10 березня о 20:20 на «1+1» відбудеться прем'єра нового сезону «Розсміши коміка. Діти». Незмінними ведучими шоу будуть Володимир Зеленський і Євген Кошовий, а ведучою – Настя Каменських.

У гумористичному шоу беруть участь талановиті та артистичні діти віком від 5 до 13 років. Їх основне завдання – за одну хвилину змусити усміхнутися хоча б одного коміка.

Пропонуємо пригадати, чим учасники минулого сезону смішили професійних гумористів.

Хто з малюків змусив Володимира Зеленського і Євгена Кошового реготіти? Над чиїми дотепами гучно сміялася глядацька зала? Про найкращі виступи програми  – у нашій добірці.

Донька Володимира Зеленського Саша наважилася на участь у проекті, аби розсмішити свого зіркового татка. 11-річна дівчинка прийшла на проект із жартами-претензіями. І розповіла, як насправді робота батька впливає на її життя.

Донька коміка Євгена Кошового Варвара прийшла на «Розсміши коміка. Діти», щоб здивувати свого зіркового тата. Гуморист довго не міг прийти в себе, коли дізнався, що його донька позмагається за головний приз шоу – 50 тис. грн.

Щоб все було чесно, Євген Кошовий став ведучим шоу, а Настя Каменських зайняла крісло коміка. Варя сміливо жартувала про свої сім'ю, школу та стосунки з батьком. Дівчинці вдалося виграти 20 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий відверто розповів про стосунки у своїй сім'ї

Матвій Амбросєв і Віка Крилкова з Херсону вирушили на «Розсміши коміка. Діти», щоб стати відомими і заробити на здійснення мрій. Юні друзі-гумористи протягом п'яти хивлин смішили професійних гумористів і врешті виграли головний приз – 50 тис. грн.

6-річний Матвій Коваль з Дніпродзержинська зайшов до студії з букетом для Насті Каменських, але категорично відмовився цілувати ведучу. Жартувати ж хлопчик погодився залюбки.

Матвій веселив не тільки текстами, а й кумедною вимовою, тож судді проекту не мали іншого вибору, окрім як сміятися і заплатити хлопчикові 20 тис. грн.

8-річна Еліна Елерт з Харцизька – дуже безпосередня і весела дівчинка. За лаштунками проекту вона порівняла Євгена Кошового з динозавром, а Володимира Зеленського – з мавпою.

На проект дотепна другокласниця прийшла, щоби виграти «тисячу мільйонів», але більше ніж головний приз – 50 тис. грн – вручити переможниці не змогли.

Дивіться новий сезон «Розсміши коміка. Діти» з 10-го березня о 20:20 на «1+1».