Савва Лібкін та Люда Барбір приготують французький суп «Буйабес» по-українськи

Савва Лібкін та Люда Барбір приготують знаменитий французький суп Буйабес по-українськи
1plus1.ua

У новому випуску грандіозної кулінарної рубрики «Їжа у великому місті» телепара приготує французьку страву на український манер.

Поделиться:

Цієї суботи, 8 жовтня, в ефірі Сніданок.Вихідний о 8:50 з'явиться вже п’ята серія грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».

Нова рубрика присвячена розвитку та становленню сучасної стильної української кухні, саме тому ведучі готують популярні страви з усього світу на український манер. 

Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси в гастрономічну експедицію на пошуки найкращих морепродуктів. Цього разу телепара готуватиме страву з різних видів риби, виловленої в Чорному морі.

Ви дізнаєтесь, скільки часу забирає приготування супу, з чого зварити найсмачніший рибний бульйон, що є невід’ємним елементом при подачі страви, який основний інгредієнт додав кулінар до страви та чи залишиться ця страва в новій українській кухні.

Спробувати суп «Буйабес» ризикнули винороб, голова виноробної компанії Роберт Гулієв, громадській діяч Одещини В’ячеслав Крук, співвласник місцевої радіостанції  Павло Козлов.

Гості оцінили смак, оригінальну подачу, інгредієнти та намагалися дізнатися назви риби з рецепту. Скільки коштує страва вдома, а як оцінюється у ресторані? Відповідь у сюжеті!

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні за адресою Libkin.chief@gmail.com.