Що Зеленський, Кошовий і Пікалов зробили би на місці політиків

Що Зеленський, Кошовий і Пікалов зробили би на місці політиків

Уже весною наступного року на екрани "1+1" вийде 40-серійний сітком виробництва "КіноКварталу" "Слуга народу"

Поделиться:

Уже весною наступного року на екрани "1+1" вийде 40-серійний сітком виробництва "КіноКварталу" "Слуга народу".

У цій комедійно-політичній картині актори "Студії Квартал 95" і відомі українські артисти майстерно зіграли політиків.

Що виконавці ролей зробили би, якби у реальному житті опинилися на посадах чиновників, дізнавалися журналісти kp.ua.

Президент

Володимир Зеленський

- Я думаю, що зробив би так, як і в фільмі (персонаж Володимира Василь Голобородько бореться із системою, де всі звикли красти).

Що стосується моїх особистих амбіцій піти у владу: в депутати - ні, в президенти - ні. Думаю, знайдуться інші великі політики, великі люди, можливо, знайдуться й гідні. Але в крайньому випадку, якщо коли-небудь психонути, то чому ні? Психонути ж можна! (Сміється.)

Прем'єр-міністр

Станіслав Боклан

- Уявити собі навіть не можу такого жаху! У нас прем'єр-міністри на сьогодні якось не в пошані. Але якщо без жартів, то спробував би всіх зрівняти перед законом.

Почав би все-таки з доріг. Тому що те, як у нас зараз їздять по дорогах, - це жахливо. Мені здається, що показник взаємовідносин у країні і поваги - це дорога. Тому як народ так дозволяє собі їздити, а особливо - люди з певними номерами, що бідні даішники роблять вигляд, що їх на дорозі немає. А дідусь на "москвичі" завжди буде винним.

Так, спочатку ще асфальт треба покласти, а потім на цьому асфальті всіх і підрівняти б.

Міністр закордонних справ

Євген Кошовий

- Насамперед я дбав би про те, щоби про нашу країну більше знали у світі і краще нас розуміли. Наприклад, щоб іноземні делегації, які відвідують Україну, дивилися не тільки на пам'ятки і все хороше, що у нас є, але й бачили проблеми, які потрібно помічати і вирішувати. Дивись, і допомогли б з їх рішенням! (Сміється.)

Глава Нацбанку

Олена Кравець

Окраса "Кварталу 95" ніколи би не хотіла приміряти образ жінки-політика поза кадром.

Глава Податкової адміністрації

Юрій Крапов

Юрій Крапов у "Вечірньому Кварталі" впродовж багатьох років втілює політиків, у серіалі також грає владного чоловіка, однак у реальному житті ніколи би не хотів стати чиновником

Міністр оборони

Олександр Пікалов

- Я б, напевно, першим ділом пішов на фронт. Що ще? Навіть не знаю... Ось став би я вам розповідати - я ж (усміхається) міністр!

А у фільмі першим ділом стану генералом. Але жартувати на своїй посаді теж буду.

Нагадаємо, "Слуга народу" - це 40-серійна картина про те, як учитель історії звичайної київської школи стає президентом країни і намагається змінити життя людей на краще.