Сергій Бабкін і SunSay представили пісню українською мовою

Голос країни

В ефірі програми «Сніданок з 1+1» солісти популярного гурту розповіли про причини повернення на сцену та заспівали українську пісню з нового альбому.

Поделиться:

Хто потрапив до команди Сергія Бабкіна після шостого ефіруУ програмі «Сніданок з 1+1» солісти популярного гурту 5'nizza зізналися, чому вирішили возз’єднатися після 8-річної перерви та заспівали одну із пісень з нового альбому українською мовою.

Сергій Бабкін, який нині є одним із зіркових тренерів на проекті «Голос країни 7», та Андрій Запорожець вперше познайомилися на перерві у музичному ліцеї. Після цього чоловіки вирішили створити гурт 5'nizza.

На початку 2000 років гурт здобув велику популярність у багатьох країнах східної Європи, однак через сім років він розпався.

Кожен з учасників вирішив працювати над власними проектами, проте вже у 2015 чоловіки ощасливили шанувальників новиною про повернення гурту і одразу з новим альбомом під назвою «Ку».

Читайте також: Сергій Бабкін присвятив зворушливий вірш своїй донечці на «Голос країни 7»

Солісти гурту впевнені, що зійшлися вони надзвичайно легко, зокрема Андрій Запорожець зазначив, що цей процес був природнім явищем.

Все почалося з музики, ми спробували записати нові пісні – і вони вийшли. Ми зрозуміли, що варто записати альбом, - розповів співак.

Сергій Бабкін в свою чергу зізнався, що знову відроджувати гурт було досить страшно, оскільки довгий час вони з Андрієм працювали окремо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звабливий Сергій Бабкін продемонстрував неймовірну фізичну форму (фото)

Ми боялись, що нічого не вийде. Але, на щастя, коли ми зустрілися, я взяв із собою гітару і тут народилася пісня. Ось так за тиждень ми написали п'ять пісень, - розповідає Сергій Бабкін.

У студії «Сніданок з 1+1» Сергій Бабкін розповів також про свої враження від проекту «Голос країни 7». Зірковий тренер зізнався, що вокальне шоу він дивиться разом із усією сім’єю.

Діти переживають за усіх учасників. Інколи питають: «Тату, чому ти не повернувся?». Я їм пояснюю, що повертаюсь, коли щось відбувається зі мною: мурашки по шкірі чи сльози на очах. Щось, що я навіть не можу пояснити, - каже зірковий тренер.

Зауважимо, що зовсім скоро гурт 5'nizza презентує кліп на головний трек – пісню «Самолет». Після прем’єри солісти гурту вирушать у тур. Разом вони відвідають кілька міст України, серед яких – Харків, Запоріжжя, Миколаїв, Черкаси, Дніпро, Кривий Ріг, Херсон та Київ.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Бабкін зізнався, чому насправді прийшов на «Голос країни 7».

Новости по теме