Сергій Бабкін зізнався, чим кохана полонила його серце

Голос країни

Артист зізнався, де і за яких обставин познайомився зі своєю дружиною.

Поделиться:

Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін привітали українців із Днем святого ВалентинаЗірковий тренер вокального шоу «Голос країни 7» Сергій Бабкін зворушливо привітав українців із Днем святого Валентина та розповів свою історію кохання.

В коментарі tsn.ua Сергій Бабкін згадав, що зустріч із його коханою Сніжаною відбулася харківському Театрі 19, де артист тоді працював. Його тоді ще майбутня дружина прийшла до театру як акторка.

Щоб познайомитися з творчістю Театру 19, Сніжана вирішила подивитися вистави. Якось жінка чекала початку спектаклю, як її збив з ніг Сергій Бабкін.

Я збив її з ніг, зіткнення було сильним. Я тисячу разів вибачився і побіг далі, – пригадує Сергій Бабкін.

За словами зіркового тренера, перше, що він запримітив у жінки – її блакитні очі. Як каже Сергій Бабкін, саме з того погляду все і почалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий тренер Сергій Бабкін поділився ніжними фото з коханою

Я ніколи в житті не бачив таких очей. Таких пронизливих, бездонних, сумних та величезних. І таких ідеально блакитних, - зізнався музикант. 

У День святого Валентина Сергій Бабкін разом зі своєю коханою Сніжаною привітали всіх українців зі святом усіх закоханих. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, чому насправді прийшов на «Голос країни 7»

Любов – це віра. Раніше ми весь час жили для себе, але коли ти поєднуєш своє життя з людиною, ти повинен зрозуміти, що тепер ти живеш для неї, – сказав артист.

Нагадаємо, що нещодавно звабливий Сергій Бабкін продемонстрував неймовірну фізичну форму.

Новости по теме