Серіал Школа б'є рекорди за переглядами в Інтернеті

Школа

Популярність нового серіалу 1+1 набирає обертів.

Поделиться:

15 січня на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем'єра україномовного серіалу про реальні історії з життя сучасної школи, підлітків, їхні стосунки з викладачами та батьками. Мелодрама стала найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 - зима 2018 з аудиторією 18-54 (Україна). В середньому одну серію серіалу дивиться приблизно 2 млн глядачів, а загальне охоплення за перші чотири дні показу склало близько 13 млн глядачів (4+, Україна).

В Інтернеті серіал також встановлює рекорди за кількістю переглядів. Так, на офіційному каналі в Youtube перші 8 серій за 3 дні подивилися 2 мільйони користувачів, поставивши 24 тисячі лайків. За цим показником Школа встановила абсолютний рекорд серед усіх серіалів телеканалу 1+1. Крім того, на офіційному сайті 1plus1.ua серіал був переглянутий вже понад 300 тисяч разів за три дні показу, в тому числі в онлайні, сторінки проекту відвідали 322 535 користувачів, які переглянули 867 605 сторінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

У соціальних мережах офіційні сторінки серіалу також набирають велику кількість лайків, а молоді українські актори, які виконали головні ролі, стали справжніми зірками. Так, офіційний екаунт серіалу в Instagram всього за два тижні виріс до 30 тисяч підписників. У цій же соціальній мережі шанувальники створили вже більше 20 фан-сторінок серіалу і десятки окремих фан-акаунтів акторів.

Нагадаємо, серіал Школа розповідає реальні історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з викладачами та батьками. У центрі серіалу - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя влаштувалася працювати до школи вчителем економіки для того, щоб налагодити стосунки з донькою. У навчальному закладі вона зустрічається з новим викладачем англійської мови Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Головні ролі виконують Яніна Андрєєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Олена Курта, Анатолій Тихомиров, Роман Лук'янов, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво - 1+1 Продакшн. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін і Сергій Уманець.

Новости по теме