Сестра Комарова стала експертом проекту «Поверніть мені красу»

Світ навиворіт. Україна

Стиліст-перукар Ангеліна Комарова долучилася до команди порятунку, яка повертає жінкам вроду.

Поделиться:

Команда порятунку влаштувала героїні незабутній День народженняІсторія героїні проекту «Поверніть мені красу» на каналі «1+1» Оксани Романів, якій «команда порятунку» відновлювала обличчя після жахливого ДТП, вразила мільйони глядачів.

Пластичний хірург Ростислав Валіхновський допоміг героїні позбутися фізичних наслідків катастрофи, психолог Олена Любченко допомогла їй налагодити відносини з сином, а дизайнер Андре Тан кардинально змінив її імідж, підібравши Оксані елегантне вбрання.

Над фінальним перевтіленням героїні працювали стиліст-перукар Ангеліна Комарова і візажист Ірина Шевчишин. Їх професіоналізму довіряють багато зірок. Наприклад, телеведучий проекту «Світ навиворіт» Дмитро Комаров  стрижеться виключно у Ангеліни. Цікаво, що вона є його рідною сестрою. Але в першу чергу Дмитро довіряє їй свою зачіску тому, що Ангеліна – один з найкращих стилістів України.

Я дуже рада, що змогла стати учасником такого правильного в усіх відношеннях проекту, як «Поверніть мені красу». Дуже хочеться, щоб таких ініціатив було більше, тому що тисячі людей потребують посильної допомоги. Їх життя реально змінити в кращу сторону, а значить ми просто зобов'язані це робити, - каже Ангеліна про участь в проекті.

Вона зізнається, що зйомки програми були намічені якраз в їх з братом-близнюком Миколою День народження. На честь свята Дмитро підготував для них особливий сюрприз – політ на повітряній кулі. Сім'я навіть запланувала спільну поїздку до Львова.

«Я вже подумувала відмовитися від зйомок, вибачитися і все пояснити. І коли зателефонувала Дімі, він відразу сказав: «Ти що, перенесемо поїздку і політ на інший день». Він дуже сміявся, коли дізнався, що я буду працювати у вечірньому прайм-проект на телеканалі «1+1», - згадує Ангеліна.

В той день Ліна поїхала зніматися, а відзначати День народження на повітряній кулі ми полетіли за кілька днів, відкрили в повітрі шампанське, і символічно пригубили на висоті 800 метрів, розглядаючи Україну з висоти пташиного польоту. Це було незабутньо, - згадує ведучий «Світу навиворіт» Дмитро Комаров.

Він також зізнався, що пишається участю сестри в проекті «Поверніть мені красу»: «Дуже люблю, коли проект приносить не тільки рейтинги, а ще й реальну користь, надаючи допомогу тим, кому вона особливо необхідна. Андре Тан, моя Ліна і вся команда без перебільшення змінили долю жінки, зробили її життя яскравішим і кращим, подарували найголовніше - емоції».

За словами Дмитра, Ангеліна повністю віддається своїй роботі і звикла в житті всього домагатися сама.

Цікаво, що після проекту «Поверніть мені красу» Ліна продовжила співпрацювати з Андре Таном, зокрема допомагаючи йому створювати образи для ювілейного показу, присвяченого 15-річчю творчості Андре.

Новости по теме