Син Тіни Кароль виступив у Лондоні з українським танцем

Голос країни

Співачка поділилася відео з концерту сина.

Поделиться:

Одразу після закінчення проекту українська співачка Тіна Кароль навідалась до свого сина Веніаміна у Лондон. Нагадаємо, що зараз 9-річний Вєня навчається та проживає в українській родині в столиці Великобританії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пари, кохання яких зародилося на Голосі країни

У Лондоні зіркова мама відвідала концерт сина, де він похизувався своїми вміннями танцювати гопак. Тіна поділилась відео з концерту у своїх stories в Інстаграм. Крім того, хлопчик захоплюється фехтуванням та шахами. 

Тіна Кароль повідомила про те, що відправила сина навчатися у Великобританію ще у вересні 2016-го. У фільмі-сповіді Інтонації Тіни Кароль співачка зізналася, що таке рішення їй було прийняти надзвичайно складно, проте воно було одним з найрозумнішим у її житті:

«В своєму житті я зробила непростий вибір - у 6,5 років я віддала свого єдиного сина вчитися в Англію. Мої батьки не розуміли цього, дуже плакали. Однак зараз вони мені дякують», - зізнається співачка.

Тіна також розповіла, що зараз її син може перекласти на англійську свої думки. Його виховує суспільство, не забуваючи про українські традиції.

Я вірю, що дякуючи своїм знанням, колись мій син зможе зробити щось корисне для нашої країни. 

Тіна Кароль хоче, аби її син пишався нею й там, за кордоном, і це для неї є великою мотивацією. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла, як поєднувала зйомки Голосу з першими днями материнства

Новости по теме