Син Вірастюка пригрозив Зеленському і Кошовому

Син найсильнішої людини України прийшов на «Розсміши коміка. Діти».

Поделиться:

Володимир Зеленський і Євген Кошовий шукають дітей із найкращим почуттям гуморуСьогодні, 10 березня, о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра другого сезону «Розсміши коміка. Діти». Маленькі гумористи продовжують смішити і вигравати гроші у коміків – акторів студії «Квартал 95» Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Незмінна ведуча проекту – Настя Каменських.

У пошуках юних гумористів творча група проекту об'їхала всю Україну. Крім того, кастинг «Розсміши коміка. Діти 2» проходив і в сусідній Білорусі. У новому сезоні на глядачів чекає безліч сюрпризів і несподіванок. Так, наприклад, один з учасників заради перемоги сватався до доньки Зеленського.

У другому сезоні гумористичного шоу смішити відомих коміків прийде син п’ятикратного власника титулів «Найсильніша людина України» Василя Вірастюка. Адам Вірастюк заздалегідь потурбувався про свій успіх на шоу. Хлопчик вирішив пригрозити комікам, щоб забезпечити собі перемогу.

А ви знаєте, що тато з вами зробить, якщо ви не засмієтеся? – заявив на сцені гумористичного шоу Адам Вірастюк.

Такі слова змусили Володимира Зеленського і Євгена Кошового шукати компроміс із юним талантом та його батьком. Чи вдасться сину Вірастюка виграти гроші у коміків, дивіться вже сьогодні о 20:20 на 1+1.