Школа стала найрейтинговішим серіалом осінньо-зимового сезону на українському ТБ

Школа

Серіалом Школа 1+1 задає новий тренд на українському телебаченні.

Поделиться:

15 січня на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра україномовного серіалу Школа про невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, їхні стосунки із викладачами та батьками. 

Прем’єра стрічки пройшла із високими показниками телеперегляду: у перший день показу частка серіалу становила 16.3% по аудиторії 18-54 (Україна) та 13.0% – по 18-54 (50К+). На другий день показники зросли до 16.8%/13.1% (18-54 Україна / 18-54 50К+). Таким чином, Школа очолила ТОП найпопулярніших продуктів дня за обома цільовими аудиторіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

Завдяки росту популярності Школа стала найретинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). ТОП очолила п’ята серія з рейтингом 6.3%.

Обидва дні серіал впевнено лідирував у слоті показу.

«Ми спеціально вирішили зробити сценарій і картинку #Школи максимально наближеними до справжнього життя. Для зйомок шукали тільки справжні локації, а не павільйони, головні ролі виконали молоді актори, яким близькі історії їхніх серіальних героїв, тому вони максимально реалістично змогли передати емоції. Всі історії, які глядач бачить у серіалі, взяті з життя українських шкіл. І ми дуже раді, що ця чесність була так добре сприйнята нашими глядачами», - прокоментувала головний продюсер розважальних програм телеканалу 1+1 Ольга Слісаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти друзів у класі: Поради «новенької» зі Школи

Середня аудиторія однієї серії серіалу Школа становила приблизно 2 млн глядачів, а загальне охоплення за два дні показу перевищило 10 мільйонів глядачів (4+, Україна).

«Серіалом Школа 1+1 задає новий тренд на українському телебаченні. Ми раді, що актуальні теми стосунків підлітків із батьками, булінгу у школі, першого кохання та іншого знайшли відгук у глядачів. Ми показуємо сучасну українську школу без прикрас, даємо змогу подивитись на свою поведінку з боку як батькам, вчителям, так і підліткам, і переосмислити свої вчинки та їх наслідки», - зазначила керівник жанрового напрямку 1+1 Продакшн та креативний продюсер серіалу Ксенія Чорна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи мрії: 10 цікавих відмінностей освіти у різних країнах світу

Нагадаємо, серіал Школа розповідає невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, про їх стосунки із викладачами та батьками. У центрі сценарію - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської мови Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

Головні ролі виконують Яніна Андрєєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво – 1+1 Продакшн. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін та Сергій Уманець.

Новости по теме