Шлях до перемоги: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко

Дивіться виступи переможниці «Голос. Діти 3», які нікого не залишать байдужими.

Поделиться:

Вчора на телеканалі 1+1 відбувся суперфінал вокального шоу «Голос. Діти 3»Голос. Діти 3 сезон – Фінал – 10 випуск онлайн – 04.12.2016 (відео). За шанс отримати звання «Голос Діти 2016», записати пісню у професійній студії, зняти кліп і поїхати на тиждень у Disneyland Paris змагалися найсильніші вокалісти проекту.

Сашко Подолян, Еліна Іващенко, Тетяна Олексієнко, Іванна Решко, Влад Фенічко та Андрій Бойко пройшли непростий шлях, аби стати фіналістами «Голос. Діти 3». Зіркові тренери та глядачі були у захваті від усіх виступів учасників, однак українцям особливо припав до душі спів підопічної Тіни Кароль Еліни Іващенко.

Дівчина впевнена, що сильний голос їй подарувала мама, яка пішла з життя, коли Еліні було лише два роки. Юна вокалістка прийшла на «Голос. Діти 3», аби втілити в життя мрію своєї матусі.

Старанність та чуттєве виконанняУчасниця «Голос. Діти 3» викликала сльози у Тіни Кароль виконанням пісні «1944» кожної композиції переконали глядачів віддати свої голоси саме за Еліну. Пропонуємо пригадати, як переможниця «Голос. Діти 3» розвивалася на проекті.

На «сліпих прослуховуваннях» Еліна Іващенко емоційно заспівала пісню «За лісами горами». Виступ юної артистки зачарував зразу трьох зіркових тренерів. Своїм зірковим наставником Еліна обрала Тіну Кароль. 

Для «вокальних боїв» тренер Тіна Кароль сформувала надзвичайно сильну трійку із учасників своєї команди. Талановиті Еліна Іващенко, Анна Мкртчан і Єлизавета Волощенко енергійно заспівали хіт Beyoncé «Love On Top». Зіркових тренерів вразила харизма юних співачок, та особливо відзначилася на сцені Еліна, за що і продовжила шлях на проекті.

Наступним етапом у боротьбі за перемогу стала «пісня за життя». Тендітна Еліна Іващенко здивувала зіркових тренерів неповторним виконанням пісні Джамали «1944». Тіна Кароль запевнила, що цей виступ для неї був одним із найкращих на шоу «Голос. Діти 3».

Переможниця Євробачення 2016 і тренер сьомого сезону «Голос країни» Джамала також прокоментувала виступ Еліни. Співачка зізначила, що пісня надзвичайно складна, однак Еліна впоралася із завданням. 

У суперфіналі, який відбувся 5 грудня, Еліна Іващенко першої представила команду Тіни Кароль. У виконанні юної артистки по-особливому прозвучала пісня Whitney Houston «I have nothing».

Вперше на «Голос. Діти 3» учасники заспівали разом зі своїми наставниками. Вибухові Тіна Кароль, Еліна Іващенко й Олександр Подолян виконали пісню «Це ти – Україно».

Після першого етапу голосування глядачі вирішили, що боротьбу за титул «Голос Діти 2016» мають продовжувати Влад Фенічко, Іванна Решко та Еліна Іващенко. Учасниця команди Тіни Кароль зачарувала глядачів виконанням хіта Христини Соловій «Под облачком».

Глядачі телеканалу 1+1 повірили у щирість і талант підопічної Тіни Кароль. Таким чином за результатами українського голосування Еліна Іващенко стала переможницею третього сезону «Голос. Діти 3». 

Дивіться повний випуск вокального шоу «Голос. Діти 3» онлайн.