Солістка відомого гурту розвернула всі крісла на «Голос країни 7»

Голос країни

Учасниця популярного українського гурту зворушила серця і розвернула всі чотири тренерських крісла.

Поделиться:

Прем’єра нового сезону головного вокального шоу країни видалася надзвичайно емоційною та повною несподіванок.

Так зірковий тренер Тіна Кароль підкорила кубинця виконанням сальсиСпокуслива Тіна Кароль підкорила кубинця виконанням сальси (відео). Ще однією несподіванкою стала поява на головній сцені країни хлопця, який колись «розбив серце» Джамалі.

Надзвичайно зворушливим став виступ 30-річної Віри Кекелії – ​​колишньої учасниці популярного українського гурту АРМІЯ. Своїм виконанням пісні «Спи собі сама» гурту «Скрябін» Віра зворушила серця і розвернула всі чотири тренерських крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська розвернула усі крісла на «Голос країни 7» (відео)

Віра Кекелія кинула успішну музичну кар'єру і пішла з гурту, щоб весь свій час присвятити родині і коханому, з яким збиралася одружитися.

На жаль, учасниці гурту, з якими дівчина була дуже дружна, сприйняли її вихід із колективу, як зраду. Але Віра вирішила, що стерпить усе заради коханої людини.

Напередодні весілля виявилося, що наречений співачки, якому вона безмежно довіряла, зловживає алкоголем. Співачка вирішила, що не може створювати сім'ю з алкоголіком. Після розриву стосунків у Віри був тривалий період усамітнення. Зараз жінка відчуває, що настав той момент, до якого вона дуже довго йшла, і участь у «Голосі країни«Голос країни-7» успішно стартував на «1+1» та став найрейтинговішою програмою тижня» допоможе їй зробити перший крок у нове життя.

Виконавши пісню «Спи собі сама» гурту «Скрябін» зворушена дівчина не могла стримати емоцій на сцені, і Сергій Бабкін вийшов підтримати учасницю, обійнявши її.

Після чого, всі тренери жартома зазначили, що обійми Сергія - це «заборонений хід», на що Бабкін обійняв також Тіну Кароль і Потапа. Саме Сергія Бабкіна Віра обрала своїм тренером.

Читайте також, що цікавого розповіла про Тіну Кароль її сусідка по гуртожитку.

Новости по теме