Соломія Вітвіцька показала, якою була на першому курсі університету

Ведуча опублікувала світлину з рідними людьми та розповіла зворушливу історію.

Поделиться:

1 жовтня світ відзначав Міжнародний день людей похилого віку10 українок за 60, які нас надихають. З цієї нагоди ведуча ТСН Соломія Вітвіцька долучилася до тематичного флешмобу, опублікувавши на своїй сторінці в соцмережі архівну світлину. У дописі Вітвіцька розповіла історію кохання своїх дідуся та бабусі.

На знімку майбутня зірка, а тоді ще студентка першого курсу Львівського національного університету імені Івана Франка, зображена з рідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський зворушливо звернувся до своїх батьків

«Старі фотографії. Наталя та Микола Дмитрович Вітвіцькі та троє старших онуків. Микола, Андрій та я швидко виросли, але пам'ятаємо ці миті, коли гостювали у рідному Славську. Вони були уже сиві й старенькі, але завжди закохані та ніжні один до одного.

«Колюсько, чи можна в цій сукні йти до церкви?»

«Моя Натуся».

Так спілкувалися до останніх днів.  Для нього завжди все найкраще, найсмачніше, найчистіше. Для неї – зворушливі слова й поцілунки. Міг зненацька підхопити й всадити собі на коліна. А вона зойкала й з такою милою знайомою хрипотою сміялася. Це було справжнє кохання, про яке пишуть у книжках. До останнього подиху.

Одного вечора вони дивилися разом телевізор, раптом вона просто нахилилася на диван. Інстульт. Невимовно горе в його очах, безпорадність. Коли її не стало дідусь за ніч постарів на добрий десяток-два. І до кінця згадував свою Натусю, і щоб поховали обов'язково поруч. Звісно ж так і є. Тепер вони поруч назавжди. Але залишилися спогади й їхня неймовірна історія кохання», – написала Соломія.

До флешмобу до Дня літніх людей також долучився український мультиартист MONATIK, показавши прихильникам свою бабусю Ларису. Про неї виконавець розповідав неодноразово і зізнавався, що саме їй завдячує тим, що став артистом.

 

MONATIK поділився світлиною бабусі в Instagram та привітав її зі святом: «Це моя бабуся. Я не вважаю її старою, але жінкою яка пожила, багато побачила, зрозуміла і в підсумку, багато чому мене навчила. Перша піца, тістечко «Картопля» і доміно. Перші казки і любов до весни. Чарівні слова і як ними керувати, правила етикету і манери, любов до життя. Перша, хто побачив у мені артиста. Дякую за все».