Сотні українців звернулися до громадських приймалень програми Гроші

Сотні українців звернулися до громадських приймалень програми Гроші

Тимчасові громадські приймальні з'явились у трьох містах Південної України.

Поделиться:

Днями команда програми журналістських розслідувань Гроші каналу 1+1 відкрила тимчасові Громадські приймальні одразу в трьох містах Південної України – Херсоні, Миколаєві та прикордонній із Кримом Новоолексіївці – деякі відвідувачі спеціально приїхали до команди 1+1 з окупованого півострову. Ведучий Олександр Дубінський та журналіст програми Гроші Ігор Колтунов особисто поспілкувалися з кожним охочим і прийняли заявки для розслідувань від громадян.

«Це вже наш п’ятий тур Україною з громадськими приймальнями, але, на жаль, серед найбільш частих звернень українців все ще – всеохоплива корупція в різних сферах та проблеми на дорогах, – коментує ведучий і креативний продюсер проекту Олександр Дубінський. – Проте дуже приємно дивує антикорупційний настрій відвідувачів наших приймалень. Якщо раніше українці частіше замовчували цю проблему, адже легше було «відкупитися», то зараз вони готові свідчити про незаконні дії в державних органах».

Найближчим часом всі отримані історії будуть уважно розглянуті редакцією програми Гроші, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми.

Крім того, надати матеріали для журналістського розслідування можна на сайті Громадської приймальні.

Також повідомляємо, що програма Гроші бере невелику паузу у зв’язку з травневими святами та вже скоро повернеться в ефір каналу 1+1. Стежте за новинами програми на її офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що Громадська приймальня – це спецпроект програми Гроші, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитися, розповісти про несправедливість або корупцію, з якою довелося зіткнутися в житті.