Стало відомо, хто стане другим тренером Голос. Діти 3

Голос. Діти 3: Зірковим тренером дитячого талант-шоу стане MONATIK

Представник нового покоління українських артистів, популярний композитор і танцюрист стане наставником на проекті Голос. Діти 3.

Поделиться:

Стало відоме ім'я нового тренера дитячого вокального проекту Голос. Діти 3Потап став тренером третього сезону «Голос. Діти» на «1+1», який стартує в ефірі телеканалу 1+1 уже цієї осені. Ним стане український співак, автор пісень і мультиартист MONATIK.

За словами MONATIK, для нього велика честь стати частиною команди вокального проекту Голос. Діти 3.

Я щиро відчуваю, що можу бути корисним проекту своїм баченням і розумінням музичного продюсування. Неймовірна відкритість проекту Голос. Діти мене завжди приваблювала й надихала, – каже MONATIK.

Новий тренер Голос. Діти 3 переконує, що на всіх учасників вокального проекту та глядачів чекають неймовірні експерименти.

В ексклюзивному інтерв'ю Теленеделе тренер Голос. Діти 3 MONATIK розповів, як збирається працювати з талановитими учасниками і чого варто очікувати від нового сезону.

За словами музиканта, говий сезон проекту Голос. Діти буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції.

Це те, що я вмію робити найкраще і що добре відчуваю. Досвід роботи з дітьми у мене є – я продюсував учасницю відбіркового туру дитячого «Євробачення», а також популярний в Україні дитячий колектив. Розумію, що з дітьми потрібно бути особливо коректним, направляти і мотивувати, щоб не відбити бажання займатися музикою, – каже MONATIK.

Новий зірковий тренер вважає, що діти – це люди майбутнього, вони здатні максимально щиро пропускати через себе майже будь-яку пісню. За словами MONATIK, Голос. Діти – це майданчик, який дозволяє бути почутими, виконуючи музику новомодних тенденцій.

MONATIK – представник нового покоління українських артистів, улюбленець і кумир молоді та дітей, танцюрист, композитор, автор пісень, мультиінструменталіст. Він працює в таких сучасних напрямах, як pop, new disco, indie pop, synthpop.

Цікавитися музикою MONATIK почав ще в ранньому дитинстві, освоюючи одночасно кілька музичних інструментів, а в підлітковому віці серйозно зайнявся сучасними танцями.

MONATIK – талановитий музикант, який продемонстрував приголомшливе творче зростання за останні кілька років. Пройшовши неймовірний і складний шлях, він досяг успіху завдяки своїй працьовитості та цілеспрямованості, – каже креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Дмитро MONATIK згадує, що пише тексти, складає мелодії, наспівуючи їх на диктофон, скільки себе пам'ятає. Музика завжди була невід'ємною частиною його життя. Новий трек артиста «Кружит» став хітом цього літа і за короткий термін набрав більше мільйона переглядів на Youtube.

За словами Володимира Завадюка, MONATIK – представник нового покоління артистів, він – сучасне звучання української музики.

Я впевнений, що нашому новому тренеру є чим поділитися з маленькими талановитими учасниками Голос.Діти 3, – каже креативний продюсер проекту.

Тренери і продюсери зазначають, що учасники третього сезону Голос. Діти – абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів, що володіє унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Нагадаємо, що ведучими третього сезону Голос. Діти на 1+1 стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча.