Стало відомо ім'я третього тренера «Голосу. Діти»

У легендарне червоне крісло проекту телеканалу «1+1» сяде популярний український артист.

Поделиться:

Сьогодні під час прямого ефіру «Сніданку з 1+1» стало відомо, хто стане третім тренером проекту «Голос.Діти-4» і складе компанію Наталі Могилевській і групі «Время и СтеклоУперше в історії проекту в тренерське крісло «Голосу. Діти» сядуть одразу дві зірки». Так, у легендарне червоне крісло проекту телеканалу «1+1» сяде популярний український артист і тренер «Голосу. Діти-3» MONATIK.

Про це повідомив учасник команди MONATIK у третьому сезоні Влад Фенічко, передавши своєму тренеру відео-привіт у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» і виконавши кавер улюбленої пісні мільйонів українців «Кружит».

«Бути тренером «Голосу.Діти» - це велика відповідальність і честь, і я дуже радий, що знову зможу стати частиною цього проекту. Спочатку я хвилювався, але потім подумав, що ми це робимо не для себе, а в першу чергу для дітей, адже це єдиний проект, у якому наші дітки можуть розвиватися, як артисти, а ми, як тренери, можемо в них відкрити щось більше», - розповів MONATIK під час ефіру. Також MONATIK розповів про своє ставлення до нового тренерського складу «Голосу. Діти-4»: «У цьому році буде дуже цікавий склад, адже з усіма тренерами я в теплих відносинах, тому це буде дружня боротьба».

До речі, одразу після ефіру «Сніданку з 1+1» артист відправився в знімальний павільйон четвертого сезону «Голос.Діти», де сьогодні стартують зйомки «сліпих прослуховувань». Компанію MONATIK в тренерських кріслах четвертого сезону складуть Наталя Могилевська та солісти групи «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив.

Нагадаємо, MONATIK - тренер проекту «Голос.Діті-3» і один з найяскравіших українських артистів нового покоління, улюбленець і кумир молоді та дітей, танцюрист, композитор, автор і виконавець таких хітів, як «Кружит» і «Сейчас», загальне кількість переглядів яких на Youtube перевищує 55 мільйонів. Цього року MONATIK відкрив перший півфінал міжнародного конкурсу «Євробачення-2017» в Києві.

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» телеглядачі «1+1» побачать вже в новому телесезоні.