Стали відомі імена ведучих реаліті Громада на мільйон

На 1+1 стартує нове соціальне шоу.

Поделиться:

Сьогодні відбулася презентація нового соціального реаліті-шоу телеканалу 1+1 Громада на мільйон, в якому об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах. Виробництвом проекту займається «1+1 Продакшн» при фінансуванні програми Агентства США по міжнародному розвитку (USAID) DOBRE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 готує телепроект, в якому українські громади поборються за інвестиційний транш

Учасниками телепроекту стали 5 українських громад, яких відібрали із понад 600 інших. Вони мають цілі або вже реалізовані ідеї щодо покращення благоустрою міст. Ведучими реаліті стали керівник програми економічного розвитку фонду WNISEF Ірина Озимок та бізнесмен Дмитро Огньов. 

«5 громад-лідерів - це люди, які взяли на себе велику відповідальність, і я особисто ними захоплююсь та пишаюсь. Я багато чого навчилась від вас у цьому шоу. Певно, це перший проект, який виніс міжнародну технічну допомогу, яка є в Україні з 90-х років на новий рівень», - зауважує ведуча Ірина Озимок. 

«Дякую за пропозицію стати співведучим нового шоу. Дякую усім донорам, що долучилися до цього проекту, а також групі 1+1. Ви найкращі, і без вас не було б такого чудового проекту. Я радий був працювати з вами пліч-о-пліч. Ви команда, з якою можна творити зміни», - подякував ведучий Дмитро Огньов. 

Директор регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Сюзан Фріц підкреслила значення просвітницької та соціальної місії проекту:

«Я впевнена, що проект допоможе багатьом українцям зрозуміти, як проходить процес з децентралізації , і побачити можливості, які він відкриває. Це сприятиме економічному розвитку регіонів і розвитку місцевого самоврядування в цілому».

Керівник жанрового напрямку іміджевих проектів 1+1 Алла Стащенко зазначила, що подібний формат соціальних проектів є новинкою на українському телебаченні:

«Цей проект є незвичайним для телеглядача - в форматі реаліті ми хочемо звернути увагу на питання розвитку громад в регіонах. Проект став викликом для нас, за який ми взялися з великим натхненням. Ми вважаємо, що телебачення має виконувати не тільки розважальну функцію, а й просвітницьку».

Протягом програми українські громади змагатимуться за головний приз - 1 млн. гривень, який у майбутньому витратять на благо своєї громади. Ціль проекту - показати українцям, що процес децентралізації позитивно впливає на розвиток нашої країни та покращує життя її мешканців. Громади продемонструють, як за допомогою невеликої суми грошей зробити великі зміни. Щотижня громади отримуватимуть віртуальну тисячу гривень, і з кожним випробуванням виграш буде зростати. У фінал потрапить дві найкращі команди, що поборяться за головний приз шоу. 

Дивіться реаліті Громада на мільйон щонеділі о 9:50 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошено переможця флешмобу для ініціативних українців та територіальних громад