Стартували зйомки другого сезону серіалу «Слуга народу»

Невдовзі глядачі побачать продовження захопливої історії «Слуги народу».

Поделиться:

Днями в Києві стартували зйомки другого сезону улюбленого глядачами комедійного політичного серіалу «Слуга народу» студії «Квартал 95».

У нових 24 серіях проекту телеглядачі «1+1» побачать продовження історії чесного і принципового Василя Голобородька (Володимир Зеленський) - вчителя історії, який волею долі став президентом країни і намагається зробити життя в ній кращим.

За сюжетом, перша сцена розгорталася в суді, де розглядали справу колишнього прем'єр-міністра Юрія Івановича Чуйка (Станіслав Боклан). За давньою традицією, після першого вдалого дубля прямо на знімальному майданчику режисер Олексій Кірющенко урочисто розбив тарілку з автографами знімальної групи.

Цікаво, що сюжети повнометражного фільму «Слуга народу», показ якого з успіхом пройшов у кінотеатрах України минулого року, і другого сезону серіалу пов'язані. Так, у новій 24-серійній стрічці, окрім подій, показаних у повному метрі, телеглядачі побачать пригоди президента і колишнього прем'єр-міністра, які передували їм, а також - продовження цієї історії.

У нових серіях «Слуги народу» телеглядачі ближче познайомляться з родиною свого улюбленого героя Василя Голобородька - його батьками (Наталя Сумська та Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Крім того, відбудуться деякі зміни в команді чесного президента. За задумом сценаристів, у нього з'явиться новий радник.

Ролі в політичній комедії виконали: Володимир Зеленський (Василь Голобородько, президент), Станіслав Боклан (колишній прем'єр-міністр), Євген Кошовий (міністр закордонних справ), Олександр Пікалов (міністр оборони), Юрій Крапов (глава фіскальної служби), Олена Кравець (глава Національного банку), Наталя Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Анна Кошмал (племінниця), Степан Казанін (спічрайтер), Олексій Смолка (депутат), Віталій Іванченко (депутат), Дмитро Суржиков (заступник глави Національного банку), Володимир Горянський (олігарх), Юрій Гребельник (олігарх), Дмитро Оськін (олігарх), Борис Георгієвський (суддя), Валерій Різдвяний (адвокат) та інші.

Виробництвом серіалу займається студія «Квартал 95».

Режисер: Олексій Кірющенко.

Продюсери: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір, Олексій Кірющенко.

Автори сценарію: Андрій Яковлєв, Олексій Кірющенко, Юрій Костюк, Юрій Мікуленко, Дмитро Григоренко, Дмитро Козлов, Олександр Брагін.

Оператор-постановник: Сергій Кошель.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Слуга народу» з великим успіхом транслювався на телеканалі «1+1» в 2015 році та став одним з найуспішніших телепродуктів осіннього сезону на українському ТБ. Всього за час показу по телебаченню 24-серійний проект подивилися 20 мільйонів українських телеглядачів - тобто, майже половина населення України. Серіал очолив рейтинг розважальних і художніх телепродуктів, а також отримав статуетку «Телетріумф» в номінації «Кращий телевізійний художній серіал».

Другий сезон комедійного серіалу «Слуга народу» також можна буде побачити на телеканалі «1+1».