Світське життя: Світлана Лобода вперше розповіла, чому її мама стала депутатом

Світське життя: Світлана Лобода вперше розповіла, чому її мама стала депутатом

Співачка каже, що її мама багато років бореться за екологію в рідному Ірпіні 

Поделиться:

Катерина Осадча взяла інтерв'ю у Світлани Лободи для Світського життя. Співачка каже, що її мама багато років бореться за екологію в рідному Ірпіні.

Світлано, вітаю тебе з десятиріччям творчої діяльності! За цей час про що шкодуєш найбільше з того, що зроблено, чи що не зроблено?

– Є кліпи, які мене бентежать. "Постой, мущина", наприклад. Ми починали дуже стрімко, щоб увірватися у світ шоу-бізнесу, нам було потрібно виділитися серед інших. Алан Бадоєв, який був частиною нашої команди, запропонував створити провокаційні історії, тим більше, сексуальність була присутня, її намагалися підсилити. Я вважаю, що це був не зовсім вдалий хід.

Потім було ще багато чого: дефіле червоним хідником з оголеним вагітним животом.

– Просто комусь це вибачається, але коли я щось таке роблю, до цього завжди підсилена увага.

Твоя донька була на концерті і ти зі сцени кілька разів вибачалася після деяких достаньо відвертих танців, на кшталт: "У залі моя донька і їй не потрібно таке бачити".

– Я загравала з публікою і наче вибачалася. Насправді, мені здається, що після концерту вона закохалася в мене ще більше. Взагалі від мене не відходить, каже: "Мамо, ти моя богиня!"

Звідки чотирирічна дитина знає, хто такі богині?

– Напевно, я іноді називаю її своєю маленькою богинею, і вона мене зве також.

Після твого гучного розлучення, ми з тобою ще не спілкувалися. Ти прокоментувала своє розлучення з хореографом Андрієм Царем, що ти переросла ці стосунки, до того ж, він не заробляв стільки, скільки хотілося, аби утримувати родину.

– Я не акцентую уваги на грошах, це для мене не має значення, інакше ми б ніколи з Андрієм не зійшлись би. Просто коли ти спочатку закохуєшся, ти ні про що не думаєш, не поділяєш людину: це подобається, а це - ні. А коли проходять роки, ти починаєш розглядати людину детально і тебе починають не влаштовувати багато речей. Як мудра жінка, ти намагаєшся про це розмовляти, якось настроювати. Але якщо бачиш, що це не має результатів... Я просто не маю на це сил та часу, я можу трохи витратити час на чоловіка, але щоб багато часу йому присвячувати  ні. Я занадто великий фанат своєї справи.

Як зараз в тебе складається особисте життя? Можливо, вже твоє серце не вільне?

– Я подумаю про це в січні, коли поїду відпочивати.

Після твого розлучення, коли всі дізналися, що серце Світлани Лободи вільне, знайшлися чоловіки, які писали-телефонували?

– Мої батьки живуть все життя разом. Тато для мами її перший та останній чоловік. У нас все дуже консервативно. Тому щоразу, коли я закохуюся, дуже хочеться, щоб це було надовго. Не хочеться стосунків на ніч, чи на місяць.

Твоя мама  вже політик, депутат районної ірпінської ради. Чи не просила мама поспівати за неї на виборах? Думаю, в Ірпіні люди б раділи.

– Для мене це було велике здивування, бо для мене мама  бабуся моєї дитини. Я не розглядаю її як робітника, який може ходити в раду і щось там робити. Коли я спитала: "Тобі будуть платити зарплатню?" - "Ти з глузду з'їхала? Я займаюсь тим, щоб людям було добре". Вона все життя бореться, щоб в Ірпіні було багато дерев, зелених насаджень, щоб нічого не вирубали. У них біля дома є ліс. Коли його вирішили прибрати та побудувати багатоповерхові будинки, мама підняла все містечко. Вона активістка, має багато енергії. Коли їй мер Ірпеня запропонував, вона погодилася. За неї проголосувало 75% відсотків мешканців, бо її там всі знають, знають, що вона допомагає людям. Вона була щаслива. Приїхала до нас з шампанським та сказала: "Буду допомагати людям вже на професійному рівні".

А хто тепер буде виховувати доньку?

– Я спитала, що мені робити, а вона каже: "Потрібно допомагати людям". Добре, потрібно то й потрібно.

Світлана Лобода у Світському житті:

Новости по теме