Світське життя: Володимир Зеленський розповів, що його приголомшило в Межигір'ї

Світське життя: Володимир Зеленський розповів, що його приголомшило в Межигір'ї

Шоумен Володимир Зеленський отримав "Телетріумф" як найкращий ведучий розважальної програми, а після цього поспілкувався з ведучою Катериною Осадчою.

Поделиться:

Шоумен Володимир Зеленський отримав "Телетріумф" як найкращий ведучий розважальної програми, а після цього поспілкувався з ведучою Катериною Осадчою.

У зіркових кулуарах почали ходити чутки, що зірка мріє про політичну кар'єру.

Програмі "Світське життя" Володимир Зеленський розповів, чи прагне здобути посаду справжнього, а не телевізійного, українського презеденту.

Володимире, сьогодні серіал "Слуга народу" поки не номінований, бо тільки вийшов в ефір. Позаочі почали говорити про те, що Зеленський мітить в президенти України. Можливо, коли-небудь ім'я Володимира Зеленського з'явиться в передвиборчому бюлетені? Чи одразу на монетах та купюрах?

– Так, на монетах та купюрах. Насправді, я не Робін Гуд, щоб мітити так далеко. Мітити не можу, в мене інша професія.

Були приклади в історії США, коли актори ставали президентами країни.

– Може, як експеримент тільки.

Новий президент, якого ви граєте. Те, від чого він відмовляється, ви бачили на власні очі. У Межигір'ї, ви не будете цього заперечувати, ви були ще задовго до того, як колишній президент країни відбув до Ростова.

– Почнемо з того, що в Межигір'я я потрапив вперше і востаннє, я там був лише раз. Коли там зустрічався з нашим, скажімо так, політичним бомондом, ні на які люстри не звертав уваги, хотів поскоріше звідтіля забратись, чесно кажучи. Я тоді був лише раз увечері. А коли ми знімали серіал, побачив величезний парк! Поїдьте на екскурсію! 25 гривень коштує шашлик на набережній. Чудове місце!

Що вас приголомшувало найбільше? Лімузини? Кортежі? Обшуки та заклеювання камер у артистів?

– Так, завжди ці телефони забирають, камери заклеюють. Можна нишком домовитися з охороною, вони люблять творчість, можуть з телефоном пропустити. Даремно я зараз це говорю. Тепер не пропустять. Охорона була у всіх. Іноді здається, що охорони більше, ніж ми з вами бачимо. Знаєте, як серед звичайних людей стоїть якийсь садівник і ось передає щось в рукав. Ми виступали пізно увечері, там були ялинки, пам'ятаю. І хтось схотів до туалету, а там пройти неможливо, все перекрито. І один наш... не буду говорити хто, пішов за ялинку. А звідти голос: "Сюди не можна". Там людина сховалася.

Наполеоном ви вже були, президентом України були. Що далі? Людовик ХІV? Тарас Шевченко? Леся Українка?

– Так далеко я не піду, хоча я симпатизую всім цим образам. Не знаю. Головне, щоб було цікаво.

Дивися повний випуск програми "Світське життя Телетріумф 2015" сезон 2015 серія 2015:

Новости по теме