1+1 покаже новорічну мелодраму Двигун внутрішнього згоряння

25 грудня о 20.15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра 4-серійної новорічної мелодрами Двигун внутрішнього згоряння

Поделиться:

25 грудня о 20.15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра 4-серійної новорічної мелодрами Двигун внутрішнього згоряння, головні ролі в якій виконали Єлизавета Курбанмагомедова, Володимир Заєць, Анатолій Котеньов, Олена Стефанська, Софія Пісьман, Олександр Давидов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка та Євген Капорін.

У центрі сюжету серіалу опинилась родина керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки – головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу - машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико. Проте, і тут дівчина стикається із нерозумінням: Володимир Громико вважає, що машинобудування – абсолютно не жіноча справа. І тоді Євгенії спадає на думку зухвала ідея. Переодягнувшись чоловіком, вона стає Євгеном Кравченко та отримує посаду інженера в конструкторському бюро. Володимир Громико і Євген Кравченко стають кращими друзями. Володимир радий, що у нього з'явився однодумець, він повністю довіряє «другу Женьці» та навіть робить його учасником своїх веселих парубоцьких пригод. Та несподівано для себе дівчина починає закохуватись у свого керівника. Тоді вона вдається до ще більш зухвалого та рішучого плану, який різко змінить життя головних героїв стрічки.

Виробництвом мелодрами займався «ART Forms Production». Режисер-постановник – Тетяна Гнєдаш, оператор-постановник – Андрій Шкір, автори сценарію – Іван Шишман, Тетяна Гнєдаш.