Телеканал “1+1 Україна” розпочав зйомки мелодрами “Ціна втечі”

Ціна втечі
Новий серіал Ціна втечі - розпочалися зйомки - 1+1

У стрічці розкажуть історію сироти Марти, яка більш за все мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне – кохання.

Поделиться:

В Ризі стартували зйомки мелодрами “Ціна втечі” на замовлення телеканалу “1+1 Україна”. У стрічці розкажуть історію сироти Марти, яка більш за все мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне – кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раміна Есхакзай в ефірі “Сніданку з 1+1” розкрила нові деталі про чоловіка зі зброєю, який їй погрожував в центрі Києва

З дитинства Марта жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її єдиною опорою і надією стала вчителька, яку Марта вважала своїм янголом-охоронцем. Коли проти волі Марти прийомні батьки вирішили видати її заміж за некоханого чоловіка, вона зважується на втечу. Цей сміливий крок стає для дівчини можливістю розпочати нове життя. Проте, вона ще не знає, що цей шлях наповнений неочікуваними подіями, труднощами та випробуваннями.

Ціна втечі

Головну роль у серіалі “Ціна втечі” зіграє молода українська акторка Анна Іванова. В її фільмографії вже є успішний україно-польський проєкт “Я працюю на цвинтарі”. Також глядачі побачать улюблених акторів: зірку серіалів “Катерина” та “Папараці” Валерію Ходос, відомого за роллю у фільмі “Крути 1918” Віталія Салія, Олександра Третяченка, якого знають за серіалом “Моя улюблена Страшко”.

Ціна втечі

Зйомки триватимуть в Латвії до липня. Над виробництвом серіалу працює АРТФОРМС ПРОДАКШН на замовлення каналу “1+1 Україна”. Генеральний продюсер телеканалу “1+1 Україна”: Максим Кривицький. Продюсери - Інна Кондратюк, Олеся Пазенко. Автор проєкту - Тетяна Гнєдаш, режисер - Микола Пєлєхов.

Слідкуйте за новинами “1+1 Україна” та не пропустіть нові подробиці мелодрами “Ціна втечі”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс закликає мешканців перевіряти укриття та скаржитись місцевій владі

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме