Олексій Душка відзначив річницю весілля та поділився архівними фото

Телеведучий Олексій Душка відзначив річницю весілля
1plus1.ua

Ведучий Життя без обману розповів, як знайти баланс між кар'єрою і сім'єю

Поделиться:

5 порад від Олексія Душки, як обрати якісне виноАвтор та ведучий Життя без обману Олексій Душка прикрасив обкладинку журналу «АРТ-мозаика», та розповів в інтерв’ю про новий сезон програми та життя за кадром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обирати крупи та макарони: Поради Олексія Душки

Нещодавно Олексій та його дружина Олена відзначили річницю весілля. Ведучий згадує, що узаконив стосунки з коханою в таємниці від всіх. А в медовий місяць пара відправилась до екзотичної Шрі-Ланки напередодні церемонії.

На острові з нами стався кумедний випадок - зайшовши в одну сувенірну лавку, продавець чомусь вирішив, що з нами Бог щастя і удачі, і не взяв з нас грошей за покупку. Щоб «задобрити бога», він подарував нам цілу гору сувенірів.

Пара разом вже вісім років, і зараз виховує 10-місячну доньку Дашу.

Щоранку донечка будить нас – вона прокидається раніше за всіх, починає ходити вздовж ліжечка і лепетати: «та-та-та-та». З таким зарядом позитиву вирушаю на роботу. А ввечері поспішаю додому до своїх дівчаток.

До речі, у новому сезонні Життя без обману Олексій Душка зважився не на один експеримент, аби розкрити правду про властивості продуктів харчування на власному прикладі. Телеведучий згадує:

Олексій Душка перевірить на собі молочну ванну Клеопатри«В цьому сезоні мені довелося з'їсти дві пачки чіпсів за раз, а зазвичай я найбільше можу з'їсти жменьку. Таким чином ми довели, що вживання снеків веде до надмірного збудження і може виснажувати енергетичний запас дитини. Коли ми знімали програму про шоколад, мені довелося випити каву, концентрація якої на одну чашку становила вісім ложок. Виявилося, що шоколад здатний збуджувати нас так само, як і кава, тому діти можуть довго не засинати вечорами після з'їденої цукерки», - зазначає Олексій. 

А вже сьогодні о 22:00 ведучий поставить ще один експеримент: йому доведеться намастити маківку майонезом, аби перевірити, чи здатен він зволожувати шкіру голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісні майонез, олію та соуси: секрети Олексія Душки