Тіна Кароль: «Я хочу в команду до MONATIK»

Тіна Кароль: «Я хочу в команду до MONATIK»
1plus1.ua

Відома співачка також захотіла приєднатися до команди свого колеги під час «сліпих прослуховувань».

Поделиться:

Голос. Діти 3 сезон 4 випуск онлайн – 23.10.2016 (відео)У новому випуску «Голос.Діти 3», який глядачі телеканалу «1+1» побачили в неділю, 23 жовтня, о 21:00, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK продовжили відбирати найталановитіших юних вокалістів країни до своїх команд.

Виступ 14-річної Маргарити Хорошун з Одеси, яка виконала пісню Naughty Boy «Running», з перших нот розвернув крісла Потапа і MONATIK.

Якщо я втрачу Вас, я втрачу все! Я мрію привести Вас до перемоги. Пісня, яку Ви обрали - це щось сокровенне. Це просто магія, - сказав MONATIK.

Між тренерами розгорнулася справжня боротьба за учасницю. Кожен з них намагався вмовити талановиту дівчинку доєднатися до своєї команди так майстерно, що навіть Тіна Кароль не втрималася і після спільного виконання MONATIK і Маргарити пісні гурту Linkin Park вигукнула: «Я теж хочу в команду до MONATIK!» В якості свого наставника Маргарита Хорошун обрала MONATIK.

14-річна Еліна Іващенко прийшла на проект «Голос.Діти 3», щоб здійснити мрію мамиДівчинка з янгольським голосом розвернула три зіркові крісла (відео), яка померла, коли дівчинка була ще зовсім маленька. Але Еліна пам'ятає, що мама дуже гарно співала і мріяла про велику сцену.

Зараз юну співачку виховують 78-річні бабуся і дідусь. Еліна проникливо виконала пісню Злати Огневич «За лісамі, горами», розвернувши всі тренерські крісла, а своїм наставником обрала Тіну Кароль.

Ви знахідка і відкриття в цьому проекті! Таких голосів майже немає, - захоплено сказала Тіна Кароль.

12-річна Емілі Істрате з Молдови запалила глядацьку залу драйвовим виконанням пісні молдавської співачки Неллі Чобану «Hora Din Moldova» і змусила тренерів танцювати в червоних кріслах. Своїм наставником дівчинка обрала Тіну Кароль.

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти 3» стартує «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Дивіться також, хто став учасником команд Тіни Кароль, Потапа і MONATIK після четвертого ефіру.